Перший пішов: звільнено голову Міжгірської РДА

17
12

Відповідне розпорядження опубліковано на сайті Президента України сьогодні, але датоване воно ще 1 вересня, тобто минулою п'ятницею.

– Звільнити Худинця Василя Івановича з посади голови Міжгірської районної державної адміністрації Закарпатської області згідно з поданою ним заявою, – йдеться у стандартному формулюванні розпорядження. 

Як інформують джерела Mukachevo.net, Василь Худинець написав заяву на звільнення за власним бажанням ще у 20-х числах серпня й повідомив про це голову Закарпатської ОДА, з яким у них виникли певні непорозуміння.

Василь Худинець після звільнення залишається депутатом Закарпатської обласної ради від Блоку Петра Порошенка "Солідарність".

Коментарі

Й
йолія

а коли у Мукачеві начнуть іти перші із перших? народ жде сенсацій

В
Ваня

А там пацани гірські набагато жосткіші за станувських так що штось буде

1
123

Ну це очевидно що Мішо під себе район гне вже давно, і для його бізнесу район не поганий так що чекайте відкриття пельменної фабрики

А
апрвенлогнадд

у сівляві у районі люди кажуть воще безпредел голова лим тібавов ся занимать бо там ся родила і нич нескривайе цілий її фейс бук у тібаві . а шо другі села їв по барабану і нич їв негрозить бо з маскальом на ти плюс там щий бонус блюк файна стріха

А
Адаменко

То за то го уволили, бо взяв участь у Дні Рудих у Мукачеві.

І
Історик

Хороший був голова і порядна людина!

1
112

До "вапся": Якраз шо вони великі спеціалісти, як правильно воровати і пресувати народ.

Б
Бандера

Москалив нужно было встречать с солью и караваем.

В
вапся

ПорошенкоП,А, звильны пожалойста Турчинова,Луценка Авакова. Они не специалисты своего дела.

ДП
до патріота

не погодився на виборах безпредєлом займатися. нічого, тепер блюк свого наркобаригу якогось поставить. воловецький район наступний.

1
12345

Чистий урка!

П
Патріот

Погано організовував фестивалі для москаля ...

Читайте також