Перший транспорт малюка

11
0

Зазвичай, першим пунктом у списку покупок для малюка є візочок. Це, без сумніву, одна, з найважливіших речей для дитини, яка активно використовується мінімум два роки.

Візочок ще можна назвати другою домівкою малюка, місцем, де він проводить багато часу і пізнає світ.

Про те, що даний товар досить затребуваний, говорить різноманіття брендів, видів, кольорів і комплектації дитячих візочків. І майбутнім батькам, які вперше мають познайомитися з товарами для дітей, буває дуже складно обрати коляску, знати, на що звернути увагу, щоб в подальшому не пошкодувати про свій вибір.

Для того, щоб полегшити задачу, огляд візочків краще розпочати з їх видів та класифікації. Основними являються:

  • класичні коляски
  • коляски трансформери
  • коляски для двійні
  • прогулянкові коляски
  • коляски 2 в 1
  • коляски 3 в 1.

Останній вид хочеться описати більш детально, адже дитячі коляски 3 в 1 є найпопулярнішим варіантом візочків з поміж інших.

Коляски 3 в 1, як правило, мають в своїй комплектації люльку, яка використовується приблизно до 6 місяців, або поки малюк не почне сидіти самостійно. Далі люлька замінюється прогулянковим блоком, який знадобиться ще до 2 років, а інколи і довше. Третім важливим елементом даного виду візочків є автокрісло, яке забезпечить максимально безпечне пересування в автомобілі.

Насамперед, перш, ніж приступити до вибору коляски, слід визначити бюджет, який буде виділено на дану покупку, а вже потім обирати її за власними критеріями. Найголовніші і найпопулярніші зараз розглянемо.

  • Вага

Як правило, перевага надається більш легким варіантам, адже якщо буде потрібно підіймати, чи спускати коляску по сходовому майданчику, то молодій мамі буде досить складно зробити це самостійно. Виробник, зазвичай, вказує загальну вагу коляски, чи її окремих частин.

  • Розміри

Цей пункт дуже важливий в тому випадку, якщо потрібно буде користуватися ліфтом. У деяких багатоповерхівках ліфт має досить малий дверний прохід. Тому це питання краще з'ясувати заздалегідь. А ще габарити важливі тоді, коли крім квартири коляску зберігати ніде, а в самій квартирі місця не багато.

  • Легкість управління і амортизація

Хоча всі сучасні моделі візочків оснащені декількома рівнями амортизації і досить маневрені, але відмінності між ними все-таки є. А ще мінусом є те, що цей пункт можна перевірити тільки самостійно, адже при замовленні онлайн цього зробити неможливо.

  • Матеріали

Матеріали, з яких виготовлена коляска мають бути гіпоалергенними, з середини - переважно з натуральних матеріалів, не мати неприємного запаху, і бути максимально комфортними для дитини.

  • Безпека

Люлька повинна бути ударостійкою, прогулянковий блок має містити паски безпеки, а всі кріплення і механізми для складання мають бути міцними надійними.

Що стосується дизайну і комплектації, то тут все повністю залежить від вподобання батьків, адже малюк певний час цього не оцінить. Все, що йому потрібно - це комфорт і безпека. Але про це батьки точно подбають.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також