Перший туристично-інформаційний центр

3
0

презентували в Ужгороді

Центр створений громадською організацією "Панонія" та діє в рамках програми Добросусідства і фінансується Європейською комісією.



Вчора у приміщенні Карпатського інформаційного агенства було презентовано перший в Ужгороді туристично-інформаційний центр. До послуг туристів два пункти - в центрі міста на вулиці Жупанатській (навпроти художнього музею) та поблизу вокзалів у фойє готелю "Закарпаття". Головним завданням центру є допомога туристам та гостям міста, які подорожують самі по собі. Саме тут вони можуть отримати інформацію про поселення, харчування, транспорт та іншу необхідну інформацію.



Представляючи туристично-інформаційний центр завідувач кафедри туризму УжНУ Федір Шандор розповів, що за кордоном такі центри вже давно стали традиційними і будь-який подорожуючий лише побачивши букву "І", що є символом подібних центрів у всьому світі, може бути впевнений, що зможе дізнатися про все, що його цікавить.



Відкриття туристично-інформаційного центру в Ужгороді стало можливим за сприяння Європейського Союзу.



На даний момент центр має необхідні бази по готелях, мотелях, санаторіях та інших туристичних об’єктах практично по всій області. За час роботи в тестовому режимі сюди вже завітали туристи з Угорщини, Словаччини, Чехії, Польщі, України, Росії і навіть з Нікарагуа.



Ужгородський туристично-інформаційний центр має свій сайт - www.tourinform.org.ua, де також розміщено довідкову інформацію і загальні відомості про Закарпаття.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також