"Петардовий барон": На Іршавщині жінка незаконно продавала феєрверки

13
6

Нелегальний продаж зафіксували у селі Чорний Потік, що на Іршавщині.

Як розповідають в Управлінні національної поліції Закарпаття, 41-річна жінка, підпільно, без відповідних документів продавала у своєму магазині петарди та салютниці.

Під час огляду у неї знайшли та влучили близько 1000 одиниць продукції.

На жінку склали адмінпротокол за ч.1 статті 195-6, а саме порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Складений на правопорушницю адмінпротокол правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. У поліції додають:

"Нагадуємо вам правила, яких слід дотримуватися, щоб уберегти себе від небезпечних наслідків при використанні святкової піротехніки: петарди, феєрверки, салютні установки слід купувати тільки у спеціалізованих магазинах. Усі ці вироби повинні мати сертифікати якості. Обов’язково до них додається інструкція державною мовою. Звертайте увагу на дату виготовлення товару та термін його придатності. Не зберігайте піротехніку поблизу нагрівальних приладів, адже це може призвести до вибуху".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

A
anna

Зацените мои голые фоточки, лайкай и общайся с такими как я (ми развратные и жаждим секса) ------ http://bit.do/chpoking

ID
Idiot detector report [job id:#127315]

Parsing comment id#: 4 Comment date (DD.MM.YYYY): 18.12.2020 Comment time (HH:MM): 17:12 UTC+2.00 User alias [USERNAME]: Майдаун User aliases [ALT_NAME_HOLDER]: Шоні; до нижньої марги; мукачівець; СРСР; Авто; Лавор User real name [NAME_RL]: Shandor Srakatosh User ethnicity(ies) [ETHN_ID]: pudgetskovy gukan, pudkatsapskiy vsrusyn User type [MAIN_TYPE]: IDIOT User type2 [ALT_TYPE]: DURLO

М
Майдаун

До бандерувського г...на,14:46, мустювко схроновська то твої побратими із куйова європанам порізали і увезли ліс оби розплатитися за то,што у власть привели вас бандюку нетрібних помийноколомийських! Твою звилину єдну нико не хоче купити!

ДН
до нижнього

Так ліс також місні крадуть і продають.

Н
Нер

Но і што??? А ліс Продавати Крадений і Казну деребанити то Нормас! Йой Пітарди Найшли.....!!!!

І
Іван

Прапала би,не віділа кіно як у лівані чи де вто бахнуло што на 200 кілометру земля дрижала..де їв розум бив малим "тароріштам" бомби продавати...

Читайте також