Петро Наліч задоволений, що не переміг на «Євробаченні-2010»

7
0

Російський конкурсант "Євробачення-2010" Петро Наліч і його група, за підсумками фіналу в ніч на неділю зайняли 11-е місце на конкурсі, задоволені підсумками музичного змагання.

"Мої враження хороші, незважаючи на те, що ми не зайняли першого місця; ми цього чекали. Я поговорив зі своїми друзями ... все, що ми хотіли, ми зробили. Ми зробили це добре, тому ми всі задоволені", - розповів Наліч у інтерв'ю РІА Новини на вечірці, присвяченій закриттю "Євробачення-2010".

Ми не перемогли, але, тим не менше, мені здається, що ми виступили добре, і це найголовніше ", - підкреслив він.

На його думку, "одинадцяте місце - теж хороший". "Це, що говориться, не в кінець, і не на початку. Ми майже замкнули десятку - все це дуже приємно. Добре, і ми всі задоволені", - сказав лідер "Музичного колективу Петра Наліча".

За ставками букмекерських контор і думку експертів, "Музичний колектив Петра Наліча" не входив навіть у список перших 20 з 25 фіналістів, проте група набрала 90 балів за результатами глядацького голосування та рішення професійного журі. Найбільша кількість голосів - 12 - російським виконавцям віддала Білорусія, по 10 балів дали Ізраїль, Україна, Естонія і Молдова, Латвія віддала 8 балів, Словаччина - 6, Литва - 5, Туреччина - 4, Азербайджан - 3 та Португалія - 2.

"Звичайно, ми розраховували ще на голоси ... ясна річ, раз ми розраховували на перше місце. Ми розраховували ще на багато голосів, але що робити - якісь люди чомусь за нас не проголосували", - визнав наявність.

Однак артист не сумує і впевнений в тому, що всі ті, хто не оцінив його групу у фіналі, ще одумаються. "Я думаю, вони ще за нас проголосують. Просто вони прийдуть на мої концерти. Це очевидно, що ми залучили нову публіку, тому що все-таки багато хто за нас проголосували. А це означає, що багато нас полюбили, і це дуже для нас важливо ", - відзначив він.

Також наявність відзначив, що фінал для групи пройшов цілком успішно, і спростував інформацію про те, що вони нібито запізнилися на шоу, яка з'явилася в суботу ввечері в деяких ЗМІ. "Чим тільки розум, як то кажуть, ні займається. Це хтось придумав", - сказав він.

Крім того, лідер "Музичного колективу Петра Наліча" вважає, що німецька артистка Лєна справедливо перемогла в конкурсі цього року. "Мені здається, що це дуже цікава і дуже хороша композиція, яка вкупі з номером оптимально підходить на роль переможця" Євробачення ". Тобто і вона сама, і її руху, і всі разом, її образ - це все дуже здорово зроблено, всі дуже гарно вийшло. Я дуже радий за неї і вважаю, що це справедливе рішення ", - сказав він.

Наліч разом із сім'єю та групою покинуть столицю Норвегії в понеділок. "Будемо відпочивати, працювати, тренуватися, веселитися - все як звичайно", - поділився він планами на найближче майбутнє.

Що стосується творчих планів, то, за його словами, група завершує запис нового альбому, а також планує виступить з концертами в Москві, Санкт-Петербурзі, Києві, Німеччини, Австрії. "Потім далі вирішимо. Самі придумаємо, що робити", - уклав він.

Група, що стала відомою в 2007 році після того, як виклала ролик на свою пісню Guitar на YouTube, складається з самого Наліча, який є автором пісень, вокалістом, піаністом, акордеоністом і гітаристом групи; його шкільного друга Сергія Соколова, який грає на акустичній гітарі та домрі; інститутського друга Костянтина Швецова, що грає на електрогітарі, і саксофоніста, кларнетист і флейтиста Юрія Костенка, який за сумісництвом обіймає посаду саунд-продюсера. Останнім часом музиканти виступають у розширеному складі - разом з ще одними гітаристом і клавішником.

Колектив виконує пісні в стилі, який сам Наліч характеризує як "Веселі Бабур". Однак більша частина глядачів, відкривали для себе нового виконавця в просторі всесвітньої павутини кілька років тому, приходила до висновку, що головна дійова особа кліпу на пісню Guitar - Власне, Наліч - має безпосереднє відношення до циганщина і Балканам.

Виявилося, однак, що Наліч - москвич, і тільки дід його був боснійцем (а заодно і оперним співаком). Сам Наявність у дитинстві закінчив музичну школу імені Мясковського, в школі організував хард-рокову групу, а після школи вступив до МАРХИ, де, за визнанням музиканта, атмосфера розташовує до музикування. За минулі два з гаком роки у житті "Музичного колективу Петра Наліча" відбулося багато значних подій, серед яких - випуск дебютного альбому "Радість Простих Мелодій" в 2008 році, поява концертного DVD із записом виступу в "Б1 Maximum" та максі-синглу " Море "в 2009 році, успішні виступи в різних містах Росії, а також участь групи у якості хедлайнера на фестивалі Бельгійському SFINKS поряд із західними зірками.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також