Петро Порошенко підписав закон про люстрацію

8
14

Про це заявив його прес-секретар Святослав Цеголко у своєму Twitter.

"Порошенко: я прийняв рішення підписати закон. Люстрації бути! Держапарат буде очищено від агентів КДБ і верхівки Партії регіонів", - написав Цеголко.

Коментарі

П
Пердуня

Я не один такий, архіви Росії молчать, але хто такий Бенца Ю.Ю. дізнався з інших джерел в Криму, не соромно сексоту КДБ?

П
Пердуня

Вибачте нас із Бенцою за те бля..тво, яке ми розвели, а зараз розплачуємся за це. Вибачте колеги, але у мені також кров тече не Закарпутська, тому і бля..ю!

1
123

Щось не зрозуміло - так підписав чи тільки прийняв рішення підписати?????????????

НП
НЕ підписав а підпише можливо

Не підписав а можливо підпише!

НП
Невже почне з себе? :-)

Маразм міцнішає.

000-13 РР

Яцина який начальник відділу охорони здоровя не був він все там де є.знає що і кому давати.а для цього треба що?знімати гроші з інших.наприклад із завідуючих відділень.а завідуючі уже з кого мають брати?з хворих.вот і все.

Я
Яцина

Зверніть увагу на старого алкоголика Черничка, який без хабаря жоден лікарняний не відкриє. Уже смердить, пердить, а за корито ще й ногами тримається. Як молодь може при таких пердунах рости.

Р
рок

А причому тут КДБ і ПР, люструвати треба починати від Кравчука.

КП
китай при мао..

...

П
пацієнт

зверніть увагу на махінаціі головного лікаря обласноі лікарні пана Яцину, який перетворив лікарню в корупційне кудло в Закарпатській медицині. попитайте пацієнтів та лікарів, вони вам самі все розкажуть!

9
911

Ну все теперь заживём!:) А по делу,покажет результат,а то у нас может быть законы законами,а все равно будут делать как себе хотят. Результат даже можно будет заметить в таком относительно не большом городе как наш. В противном случае,очередное "кидалово" для народа

С(
Сидорчук (ВО Свобода)

І Шаріка потрібно люструвать

ВР
вівчарь Роман

На мою диню, і туй я попав

С
Савченко

Боже, що я буду на вулиці без прокурорського посвідчення робить, певно люди в Ужгороді будуть за "Корону" пику бить.

Читайте також