Петро Порошенко увійшов у ТОП-3 мільярдерів України за версією Forbes

11
25

Виявляється, що справи п'ятого президента пішли угору після завершення його каденції.

Загалом в Україні офіційно зареєстровано вісім мільярдерів. Лідирує у цьому списку Рінат Ахметов із статком - 2,8 млрд доларів. На другому місці зять Леоніда Кучми Віктор Пінчук - 1,4 млрд доларів, а замикає трійку Петро Порошенко із таким же самим статком, як і Пінчук.

Олександр і Галина Гереги мають четвертий показник - 1,3 млрд доларів. Далі розташувалися Геннадій Боголюбов (1,2 млрд) та Юрій Косюк (1,1 млрд). У Костянтина Жеваго також нарахували 1,1 млрд доларів, а замикає вісімку Ігор Коломойський - 1 млрд. доларів.

Цікаво, що на час президентської каденції Петро Порошенко втратив статус мільярдера, але наразі повернув свої статки і навіть їх збільшив у порівняні з 2013-році.


Коментарі

НА
Не Анця

Сийсь порох ми біздєльниці ани хижі даякоі не построів ани ташки гроший пуд поріг не заніс і даже фляшку палинки не опохмел не подарив.

НА
Не Анця

Нормально, вонячий гукане

Д2
до 22:00

Ну як, Анця, наЫкала собі зеприпuздента, гуканка ти пудпалинкова? Як закінчення епохи бідності, нормально маститься на хліб?

НА
Не Анця

Усі шанувальники рошена, революції, і прочої xyjni, ідіть у жопку!!!!!! Обись те уздихали так як хоче ваш свинохряк, дебіли

3
33

Я то сам не скакав - бутилка "Путінки" в задниці заважає.

3
33

"Революція гідності" все розставила по своїх місцях. За що скакали , те і отримали.

Б
баламут

Саме тому я і проголосував за Зелю разом з 73% інфантильних дурачків .Зараз мащу на хліб безвиїзд замість безвізу ,діру в бюджеті ,скорочення субсидій і пільг ,мусорский беспредєл,повернення розборок в стилі 90х ,втрату міжнародноі підтримки. Але Зеля все одно молодець абинепорох!

Б
баламут

Мині у характеристиці написали: Дурак ,зате відданий державі. Крим прогавив ,пачпорти вже у Луганську та Донецьку видають ,Пензія 1600грн , вже не кажучи про великі людські втрати. Думаю ,що ще "корисного" для країни зробити?

1
14:07

Лаптеголовый - за поребрик!

Я
Я

До12.07 я такой же лапоть як ти гуканин . Дурачок .

ДЗ
до зеботив!

Я, николи би не думав ош на ЗА, вадь ПИДКАРПАТИ так много тупих баранив понарожали!

1
12:07

Лапоть, проходи мимо - здесь водки нет!

Я
Я

Порохоботы, вам хоть в глазы с..ы вы будете говорить что божья роса. Никто вам ничего не должен доказывать. У нас ни один президент после своего пребывания беднее не стал. Смысл в том он их украл или заработал?... и вообще-то лично я был на всех этих выборах последний раз, как и многие мои знакомые.

Д1
до 13:20

Є докази, що він крав? Зелена влада вже рік Пороха намагається посадити, і ніяк не виходить, бо доказів нема і знайти не можуть, вже до легально ввезених ним картин придовбалися. Скоро будуть шити йому кримінальну справу за те, що дорогу на червоне світло перебіг. P.S. Бидло - це якраз 73% виборців наркомана-членограя, для яких важливі не "армія, мова віра", а "пожрать, посрaть, поржать".

В
Василь

За це наші хлопці і побратими помирали, щоб злодій став ще багатшим, щоб красти міг скільки хоче . Хоча в цій недодержаві його бидло люди можуть ще раз обрати в президенти... За 200-300 гривень за голос правда йому прийдеться віддати , а у Львівському регіоні можна просто сказати - "армія,мова,віра", і зомбаки проголосують.

Б
Бувалий

Ну і скільки народу поклали в боях після перевороту ?? тисячами. За що? Революція --це коли парасюк , сюмар,парубій . чорновол ... на майдані , а згодом влада передана розумним патріотам і фахівцям. А не з Майдана самим у владу по кабінетам та коритам з грошима. Це вже переворот.

3
333

"Революція гідності" все розставила по своїх місцях. За що скакали , те і отримали.

Д1
до 18:44

Алкашоні. ти точно не станеш багатшим від нього, скільки би лісу не пиляв і міді не тирив.

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Гарна новина,наш "сивочолий гетьман" і лідер нашого святого майдану Порошенко став ще трохе багатіше!Я так радий за нього за нашего батька нації,я коли на майдані скакав вище усіх,то він навіть підходив до мене і подарив цукерочку "шалена бджілка".Правда я потім подивився на обгортці ,а там було написано "вироблено в РФ у Ліпецьку",ну і не хай!За нього гордість бере,що після майдану хоть він став багатіше!

ДН
до нижнього

Заздри мовчки, Дєрьмоєдов!

3
333

"Революція гідності" все розставила по своїх місцях. За що скакали , те і отримали.

.
...

схоже, що настав час відписуватись.... не новини, а лайно

І
Іван

Мукачево Нет, відколи ви це почали посилатися на російські ЗМІ? Хто вас фінансує? Москва? Це можна розцінювати як сеператизм!

А
АЛЕКС

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В
влад

Дебіли, журналісти. Піднімить орігінал Форбсу, а не постіть херню московську.

Читайте також