Петро Станко: «В обласну раду я наміру йти не маю»

9
21

Очільник закарпатських «нашоукраїнців» та депутат Іршавської райради спростував інформацію про його намір йти у депутати обласної ради, тим паче за підтримки Партії регіонів, яку оприлюднило Мукачево.net сьогодні з посиланням на власні джерела.

«Ніякого «лівого» горілчаного бізнесу ні в мене, ні в моїх рідних не було, ніяких кримінальних справ не порушено. Це перше», – зауважив кореспонденту Мукачево.net у телефонній розмові Петро Станко.

«Друге, регіонали ніякої пропозиції не робили. Нічого подібного не було. Ідеологічних поглядів «регіоналів» ніколи не поділяв, тому в облраду під егідою цієї партії не збираюся. Більше того, я є депутат районної ради, і бачу достатньо роботи на рівні Іршавщини. І взагалі в обласну раду я наміру йти не маю», – підкреслив він.

«Щодо істинності своєї ідеологічної позиції то я мав можливість протягом останніх 4 років під лаштуватися під політичну кон’юнктуру, і можливо сьогодні займав би певну посаду, але я не хочу зраджувати людей, які нам повірили у 2004 році, і на цих позиціях знаходжуся з початку 90-их. Всі інші відомості щодо моєї автобіографії, які перекручені та надумані, вважаю просто «переляком» моїх конкурентів, хоча я не є їх ворогом і мені їх по-людськи жаль», – зазначив Петро Станко.

Коментарі

М
Менсон

Смішно читати коментарі....краще займіться ділом і досягніть того успіху що досягнув Станко, а потім зможете судути про нього.

С
Сільвія

В депутати треба нових людей, але тільки не з чиновничків, які забезпечують тільки себе, і це ми можемо зробити, якщо проголосуємо за нових людей, які можуть змінити порядок хоча б у області, районі, селі.... пропонуймо своїх, не бійтеся, скільки можна боятися цих чиновничків, які живуть за наші гроші,жиріють.... і вже ймилися до дітей у школах, вмісто уроків проводять агітацію за Бігунця...це ганьба нашій нації, поки ми терпіти будемо...діти наше майбутнє, а чого вчить їх теперішня освіта??? Як порушувати закони? Як носити хабарі??? Геть крис чиновників із депутатських крісел... хіба не видно як рвуться лише чиновники як свиня до корита, а не подавитеся...дайте людям жити.

С
Сільвія

...ось Бігунець уже в рідне село Лохово і компютер приніс... а в Чинадієві теж подарунок зробив, отруїлися всі діти у садку №1 деякі і лікарні лежали під капельницею, чому Бігунець про це замовчує, а ми дізнаємось про це отруєння із новин на каналі "ІНТЕР"...

С
Сільвія

Вибачте, але Сталін нікого не примушує грати в його автомати, люди добровільно ідуть... хочуть не робити а грошей на халяву, так знайте, дарма нічого не буває...

П
ПІПО

"Підлаштуватися" пишится разом!!!!! ПИСАКИ Є ПИСАКИ!!!!! P.S. НЕЗАБУДЬТЕ ВИДАЛИТИ КОМЕНТАР

В
Верховинець

Ачомне написано шо Петро Ствнко є власником всього ігрового Бізнесу Закарпаття він Сука жируєна гроші шо а апаратах і казино крадуть у наших з вами Діточок НА ПАЛЮСТАНКА з його Кодлом

І
іван

Хто знає які кандидати в облраду висуваються???? Не можу ніде знайти, кроме Бігунця, якого уже всі діти в садочку знають, Ісуса Христа так не знають як його....

M
McMurphy

Мушу вам повідомити що я не Юрій Кравчук. І перестаньте мене з ним плутати!!!! І ніяких його паролей мені не потрібно давати

І
іван

Але й так Балога просуває свою людину. Уже у відділі освіти далу вказівку директорам шкіл та завідуючим дитсадків, збирати підписи на користь їхнього начальника Бігунця, хоча це несе кримінальну відповідальність, так як це є використання адмінресурсу. Чи місцеві власті закривають на це очі? Може вислати список, який дали директорам що примушують вчителів ставити свої підписи, адресу та № телефону спочатку в ЦВК, а потім у Євросоюз, хай побачать як в Україні готуються до нових виборів.

РМ
Редакція Мукачево.net

До McMurphy: Шановний Юрій Кравчук, чому ви не користуєтесь своїм офіційними профілем на Мукачево.net, під який створено і ваш блог, а коментуєте під ніком? Якщо ви раптом загубили або забули пароль до профілю, його легко відновити через нашу систему, або зверніться до нас, ми нагадаємо його вам.

ММ
Марія Михайлівна

Шановні панове! Бобики ,Хохлови та інша продажня псевдоеліта...припиніть займатися брехнею та паскудством .Не партія красить людину ,а людина партію і очевидно що партія влади мала б за щастя щоб Станко Петро був у їхніх лавах

І
іван

..а не таких як Бігунець, який змушує директорів шкіл, завідуючих дитсадків збирати підписи за нього, жаль що не можу виставити копію того листка де вказують прізвища,домашню адресу та № телефону,а ті в свою чергу примушують кл.керівників проводити бесіду вмісто уроків, і говорити дома батькам, аби голосували за Бігунця, та що то за Лохівський чиновничок...якщо він нач.відділу освіти то можна використовувати адмінресурс...задля крісла і дітей не шкодує, як може така людина бути депутатом???? Що він зараз вчить наших дітей????

Л
Леха

Сначала пишем, потом думаем.А человеку репутацию и нервы портите. Напишите, что виноваты и заплатите за откровенное вранье. Слабо?

І
іван

А таких і треба як Сталін, бо з нашими людьми не можна по людськи... тут треба жорстку дисципліну,і покарання. А бояться лише чиновнички, що сидять по кабінетах як пацкуни, а такий чоловік зробить більше, як "кабінетні криси", які сидять уже більше 20 років, і нічого для людей не зробили.

M
McMurphy

Театр абсурду получився!!!! професіоналізм журналістів на лице.

К
Калаш

Петя "Сталін" патріот - горілкою не займається. Він головний по апаратах (даже в мукачеві) - і нич ни зробите. А стаття попередня замовлена - бабло треба в мукачеово нести... нипринесе!!

Д
Депутат

То стаття заказна ,вибори на носі . Видно бояться Станка і починають обливати брудом із далека

О
Олексій

так мене це здивує! Вибачте, але у Вас ЛОГІКА = 0. СПОЧАТКУ ПИШЕТЕ БРУДНУ СТАТТЮ, А ПОТІМ ТЕЛЕФОНУЄТЕ І ПИТАЄТЕ ЧИ ЦЕ ПРАВДА? НУ, ДЕ ЛОГІКА?

ЗС
ЗА СТАЛІНА=)

пІДТРИМУЮ ОЛЕКСІЯ!!!!

РМ
Редакція Мукачево.net

Можливо, це вас здивує, але ми самі зателефонували пану Петру)

О
Олексій

Ой, Петре треба було не телефонувати по телефону і прийти у редакцію і в писок файно дати! Не є на Вас журналісти чоловіка!

Читайте також