Петров під час зустрічі відмовив рестораторам у їхніх вимогах (ФОТО, ВІДЕО)

3
12

Закарпатські ресторатори та працівники туристичної галузі вийшли сьогодні, 6 липня, на мітинг, аби почути від влади план виходу із карантину та план порятунку туристичної галузі краю.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що через посилення карантинних заходів ресторатори в Ужгороді вийшли на мітинг.

Одною з вимог мітингувальників було дозволити роботу терас закладів громадського харчування після 22.00.

Власник їдальні без тераси Василь Паш прийшов із проханням дозволити йому використовувати пішохідну територію біля закладу. Чоловік вважає, що аби допомогти підприємцям, необхідно максимально спростити процес роботи, а не ускладнювати його.

«Я вважаю, що для того, аби допомогти підприємцям, необхідно прийняти рішення, яке б дозволяло їдальням, які мають можливість, без оформлення дозвільних документів, тільки за заявою, можливо, з виїздом якоїсь комісії, тимчасово розмістити столики на непроїзній пішохідній зоні. Тим самим мати можливість зберегти мінімально клієнтів», — додає Василь Паш.

Ініціативна група ужгородських підприємців зустрілася із Олексієм Петровим , але безрезультатно. Працювати їхнім закладам до півночі не дозволили.

Як повідомили в Закарпатській ОДА, через "важку ситуацію із поширенням коронавірусу", Олексій Петров відмовив рестораторам у їхніх вимогах.

В ОДА домовилися з рестораторами почекати до п’ятниці та провести зустріч за допомогою онлайн платформи.

"Якщо показники покращуватимуться, то на вихідні ми дозволимо працювати ресторанам довше", — повідомляють в Закарпатській ОДА.


Коментарі

C-
Covid -19

Роблю замовлення на міце в іфекційній лікарні і по всіх відділеннях області на предмет прийому всіх , що заразилися цією недугою. Першим хворим забезпечимо апарати ШВЛ і мед персонал у космічних костюмах. Спекулянти -ресторатори (по простому - бариги) , надіємося внесуть страхові кошти за кожеошо з вас . Навар з вас їм це дозволяє. Лохи !!! вперед до кафешок , вірусу скучно (((

Ц
Ціґань

исе людкове началося куй по свальбах зачалисьте бігати указувучи кОтра у май паранному цурю, єнна перед другов хвалитися тай ваші діточки по дискотеках, а не ош люде дись у барі сиділи не до 10 ай до 12. тай до основної бодлятини туй пишущої. што має коронавірус до сплати податків? исе ги куй пишут за дощ, а во нараз про вурубану хащу дрищите. тюпача полукацапськоє

Е
Евеліна

бачив би пан Петров і санепідемстанція шо твориться на кухнять тих "елітних закладів" та зразу би розпорядився всьо то позакривати кажу бо знаю працювала колись в таких місцях

Б
Бот

Петрофботоферма подивіться які коментарі проти підприємців пише, просто в голову не лізе. Податки не платять, грошей на інфекційні лікарні не дають. Влада хвора

М
Майдаун

ТРЕБА З ПЕТРОВИМ РОБИТИ ЯК В МАЙДАУННі ЧАСИ!ВОЛОКОМ З КАБІНЕТА НА ПЛОЩУ І В МУСОРНИЙ ЯЩИК! Де типирь тоді “швідомі”,бандершня,короставі деяки,вушливі січі.....!?Вни лем гнобити народ создані! А ся ботомустювка,19:33,“юю”....дав би Бог оби заразилисьтеся сибірськув язвув, а пак самоізолюйтеся! Зелень із шоблув в Одесі куплеся,загорять,жре в ресторанах! ПІДПРИЄМЦІ МОЛОДЦІ,НЕ ЗДАВАЙТЕСЬ!

ЖУ
жадность у сволоти немає меж

хто такі ресторатори аби вони мали впливати на рішення голови обладміністрації? привикли шо дотепер з ними усі панькалися бо вони мол еліта міста бо їх менти кришують і вони собі можуть наплювати і на податки і на закони і на незаконну забудову так їх не за стіл треба було садити а виганяти зразу же аби і ноги їхньої там більше не було

1
1

Ці підприємці беруть людей на роботу, одного оформляють, троє неофійно( типу стажуються), податки платять по-мінімуму, а тепер від них найбільше претензій. За столом люди, які мають цілі комплекси, знищили історичні будови в центрі. В даний час це не ті люди, яких мені шкода.

П
Просто

Господи кіко ботів то страшноє хворі карантін не роздувайте із грипа кониць світа

ВР
в розгар епідемії їм лиш дай людей поїти кавильом

Коли ввели карантин та всі оті бариги забили на нього і напохуях собі робили і дальше а тепер коли в області почалася жопа з епідемією і їх реально почали напрягати правоохоронці то вони відітєлі запереживали за здоровя громадян і тепер готові дотримуватися всіх всіх правил лиш дай їм і дальше кавилі людям толкати послє 22:00. Петров правильно зробив шо послав їх який смисл оп'ять послаблювати аби далі не знати куди хворих класти у які відділення. Тих підприємців треба не лиш посилати куди подальше а ще й привести на них податкову аби провірили як їхні бізнеси платили податки дотипир кіть они зараз мають наглость вимого свої висувати!!!

Д
доюю

зупиніть вже цю ботоферму свою з ода та сбу. людитреально на вас ложили

1
13

В києві, відмінили цей маразам до 22:00

У
Ужгород

Андрієв реальний клоун в руках самодура, Богдан зам в Петрова по Ужгороду ????????????

Читайте також