Петьовка написав Азарову з приводу дитсадка у Дубовому

5
11

На одній зустрічей з виборцями до Василя Петьовки, тоді ще кандидата у народні депутати України, звернулись жителі смт. Дубове, представники батьківського комітету.

Вони висловили прохання  допомогти вирішити питання додаткового залучення дітей до дошкільної освіти  в селищі. Розповіли: для того, аби збільшити кількість груп  в ДНЗ №2 смт. Дубове, необхідно провести ремонт приміщень у дошкільному закладі . 

Вже травні 2013 року з ініціативи батьківського комітету та за сприяння  народного депутата України, у ДНЗ № 2  приміщення, що перебували в аварійному стані, відремонтували. Всі ремонтні роботи виконали з дотриманням санітарно - гігієнічних стандартів. Колектив закладу та батьки сподівалися, що з першого червня поточного року для 60-ти дітей, а це майже дві групи, дошкільна освіта стане доступною. Однак, досі у відремонтованих приміщеннях Дубівського ДНЗ №2 додаткові групи для перебування дітей не відкрили. Тим часом у селищі  чимала черга. Дітей, які бажають відвідувати дитсадок   - понад 170.

Причиною такого стану справ є те, що керівництво Тячівської районної державної адміністрації  до цього часу не спромоглося внести зміни до районного бюджету та передбачити кошти на фінансування харчування дітей та заробітну плату працівникам вищевказаних додаткових груп садочка.

До Василя Петьовки неодноразово зверталися і жителі смт. Дубове,  і представники депутататського корпусу місцевих селищної та районної рад, які наголошували на наявності коштів  у бюджеті району для потреб дошкільного навчального закладу №2 смт. Дубове. Керівництвом Тячівської районної державної адміністрації питання про відкриття додаткових груп у ДНЗ №2 смт. Дубове наразі з невідомих причин саботується.

Тому Василь Петьовка, враховуючи важливість цього питання,  просить голову уряду дати доручення вжити  невідкладних заходів для забезпечення функціонування додаткових груп у  відремонтованих приміщеннях дошкільного навчального закладу №2 у смт. Дубове Тячівського району Закарпатської області.

Коментарі

ДО
до обісраного \ ЖАЛИВИ \\

ТЕБЕ ЧУМА В ЦЕРКВУ НЕМОЖНА ПУСКАТИ БО ТИ ПСЕ ТАМ БУДЕШ \ ГАВКАТИ \

ДО
до обісраного \ ЖАЛИВИ \\

ТЕБЕ ЧУМА В ЦЕРКВУ НЕМОЖНА ПУСКАТИ БО ТИ ПСЕ ТАМ БУДЕШ \ ГАВКАТИ \

ДО
до обісраного \ ЖАЛИВИ \\

ТЕБЕ ЧУМА В ЦЕРКВУ НЕМОЖНА ПУСКАТИ БО ТИ ПСЕ ТАМ БУДЕШ \ ГАВКАТИ \

ДО
до обісраного \ ЖАЛИВИ \\

ТЕБЕ ЧУМА В ЦЕРКВУ НЕМОЖНА ПУСКАТИ БО ТИ ПСЕ ТАМ БУДЕШ \ ГАВКАТИ \

ДБ
До Буряна ( жаливи)

Но ти пипец зробив много. Ти лем вижу туй коментари знаеш обисрани писати. Иди поисповидуйся завiднику.

Т
тоня

до читача.Він не робить, а лиш присвоює собі чужі хороші справи!!!

Ч
Читач

Тоні Та дашо робить... Читайте будь ласка текст статті уважніше.

МС
Микола Староста(Жалива)

А чому не червеними буквами заголовок? Петьовка спромігся написати одного листа і вже сенсація. Петьовка багато, що обіцяв ідучи у нардепи але ніколи не говорив, що буде тільки писати запити та листи. Що з такого депутата?

Ч
Читач

Маші. Працював, зокрема на виборній посаді мера міста. Тому розуміє в цьому добре... по ходу... Інакше б не звертав увагу на цей факт інших.

Т
тоня

сес пітьовка лем пише та пише . Міг вже щось і робити не лиш писати

М
Маша

керівництво не спромоглося.. клас. Він хоч один день працював у державній установі? Бо по ходу не розуміє у цьому нич. Звісно, шо награбованими грошима розпоряжатися явно простіше, як раді державними. За камінь ворота кинути - будь ласка.

Читайте також