Петьовка та Балога випереджає відповідно Шелевера та Бушка удвічі

8
5

Такі дані дослідження компанії GfK Ukraine, яке було проведено у травні-червні цього року.

У окрузі № 72 з центром у Тячеві найкращі електоральні показники має кандидат у народні обранці, чинний депутат Василь Петьовка. 83 % населення його знає, 37% йому симпатизують, а 28% виборців готові за нього проголосувати.

У найближчого конкурента В.Петьовки - кандидата від Партії регіонів Михайла Шелевера – ці показники становлять, відповідно, 72%, 20% і 13%. При цьому, у В.Петьовки найменше число людей, які його не підтримують (10%), тоді як «антирейтинг» М.Шелевера рівно вдвічі більший.

У окрузі № 73 із центром у Виноградові, де Єдиний Центр висунув голову Закарпатської обласної ради Івана Балогу, показники цього кандидата такі: 91% населення його знає, 23% йому симпатизують, а 20% виборців віддають йому свій голос. Другу позицію на старті кампанії займає перший заступник голови Закарпатської обласної держадміністрації Іван Бушко. Його результат, відповідно, 50%, 10% і 8%. 

 

Довідково: Опитування проводилось GfK Ukraine методом особистого інтерв’ю вдома у респондента протягом травня-червня 2012 року. Вибірка у кожному окрузі становить 800 респондентів та репрезентує населення округу за статтю, віком, розміром населеного пункту відповідно до даних Державної служби статистики України станом на 1.01.2011. При опитуванні в 73-тьому окрузі також контролювалася етнічна належність респондентів відповідно до даних Всеукраїнського перепису населення України. Опитування в угорськомовних районах проводилося угорською мовою. 

Коментарі

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

навіщо виброи, давайте купувати рейтинг за кошти кандидатів і все, хто више у рейтингу тот депутат! мадярів не звідали поки що, а коли будуть вибори мадяри проголосують за бушка а ЄЦ буде кричати що "Фальсифікація".(єц проти мовного закону , яке мадяри лобіювали три роки у президента). в вересні зазвідайте мадярів за кого будуть голосувати...коли доведуть, що за провал мовного закону можуть завдячити ЄЦ-у

F
Fredy

"Наш кандидат виграв. Усі інші результати виборів будуть рахуватися як фальсифікації" Знаємо-знаємо... вже проходили

В
вася

Люб.. иди ти у Коломию.

ДТ
До, тіпа, "читача"

Іди завісся Старосто.....

Ч
читач

Да,видавати бажане за дійсне ви умієте:))

Читайте також