Петьовка вимагає у Лунченка негайно призначити голів Тячівської та Рахівської РДА (ДОКУМЕНТ)

11
10

Копію відповідного депутатського звернення народного депутата є у розпорядженні Мукачево.net.

Коментарі

Ш
ШТУКАТУР

ХОТЬ ХТОСЬ РОБИТ !

Р
РАХІВ

ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ )) НЕСВАРІТЬСЯ ! ТУРОК .

Д
Дідо

Це вже треба так піклуватися про регіонала Турока?! Петьовка правий - треба негайно призначати Сурмачевського, якого підтримує більшість громади Рахівщини!

Ж
Жека

Пан Пітьовка знайомий з тією "громадою",що у Рахові бардак зробила???Тоді це не робить йому честь,бо звязок з наркоторгівцями не личить депутату.

П
Петро

Тоти хлопці шо у Рахові стоят - то ЧЕРГОВІ. При любій спробі наїзду - просто збираєся нарід. Але вже масово. Тепер, коли у кождого мобілка, це просто От і все . Мені ся видит шо хтос забуває шо таке була ГУЦУЛЬСЬКА РЕСПУБЛІКА у ЯСІНЯХ Історія має здатність повторюватися....

І
Іван

Лунченко брехливий, вже третій тиждень неможе призначити, голів РДА, кожного тижня бреше, як йому не ганьба це робити перед народом!!!

H
hih

А хіба не ганьба,що кремінальні елементи захопили будівлю держ устианови?Шаранич шли Беркут чи Нацгвардію хай розжене тих покидьків,бо вони в Рахові борзі а їх на Східні кордони послати,хай там маскалів пужають!

ВВ
Василь Васильович

Могли б помічники хоч без помилок писати, а то підставляють Вас. Аж неприємно

Р-
рахів - гуцульський париж

Тепер точно Луноход не призначить Турока аже будь-яка кандидатура крім Сурмача то люди Балог, ПР та агенти кремля!? Після розмов з Луноходом в мене складається враження, що в Рахові і собаки члени ПР або барвисти? Луноход взяв у Сурмача гроші за посаду і тепер нехочеться повертати і тому мутить такий неспокій в районі! Ганьба Юлії Тимошенко якщо в неї такі партійці представляють владу, що проштовхують корупціонерів до влади!!! Геть Лунченка!!!

І
Іра

Цікаво докі лунченко буде це тягнути, то вже абсурд що він робить!!!

Читайте також