Петьовка вимагає від Пшонки зайнятися ситуацією у Косівській Поляні

4
6

Нардеп звернувся до очільника відомства з депутатським запитом стосовно правомірності геологорозвідуальних робіт ТзОВ "Мармарош" на ділянці "Гаврищук" у селі Косівська Поляна Рахівського району.

З проханням втрутитися у ситуацію до народного депутата звернулися селяни, які на знак протесту перекрили головну вулицю села, заблокувавши проїзд спецтехніки товариства.

Закарпатці зауважують, що ТзОВ "Мармарош" без згоди територіальної громади користується надрами загальнодержавного значення та здійснює промислову розробку поліметалевих руд.

"Через зволікання місцевими органами виконавчої влади з врегулюванням вказаного спірного питання, ситуація у вказаному населеному пункті перебуває на межі соціального вибуху, що потребує невідкладного втручання", - йдеться у зверненні.

Відтак, народний депутат вимагає від очільника Генеральної прокуратури Віктора Пшонки негайно провести перевірку законності використання ТзОВ "Мармарош" ділянки "Гаврищук" кар'єру загальнодержавного значення у Косівській Поляні.

Коментарі

В
виборець

дешева клоунада)) - стандартна спроба петьовки "погратися" у народного депутата. зазвичай він обмежується роздаванням гнилих буряків із барви для дитячих садочків та шкіл, а тут додумався навіть цілу заяву організувати. росте прям на очах!

М
Модельєр

Для Кондрата, тераз не фотькаться бо не має анцуха і машлик стратив в Ясінях.

К
Кондрат

Это фото Василя уже с 2010 на сайте!!!!!!!!!! С тех пор его не фоткали?????????????????????????????????

П
Прокурор

Прокуратура за зверненням жителів села вже перевіряє все

ВО
Всевидящее око

А Мошонка хоть знает - кто такой Петевка?

Г
гуцул

Прямі функціональні обов"язки та передвиборчі обіцянки!!! Нардеп з народом!!!

Читайте також