Петиція про демобілізацію після 18 місяців служби набрала необхідну кількість підписів

11
4

Текст петиції оприлюднено на сайті глави держави .

Петиція про можливість демобілізації військових після 18 місяців служби набрала 25 тисяч підписів. Тепер її має розглянути президент Володимир Зеленський.

У петиції зазначено, що вже понад рік українські військові перебувають на фронті і не розуміють, скільки їм ще доведеться там бути. Тож існує нагальна потреба врегулювати терміни.

Крім цього відомо, що у Верховній Раді зареєстровано законопроєкт №9142, який пропонує надати громадянам України право на демобілізацію через півтора року після призову, якщо вони не виявили бажання продовжувати військову службу.

У документі також йдеться про відстрочку від призову на п'ять років для демобілізованих після проходження максимального терміну військової служби.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Правда

Тобто їх логіка: ми вже трохи повоювали, + непогані гроші нам платили, а тепер гребіть на фронт нам начхати кого - хоч зелень недосвідчену і спаліть із-за нашого відпочинку 90 000—100 000 очкариків за місяць, які автомату в житті не бачили. Ми тим часом трохи відпочинемо. Така логіка є нездоровою і цю петицію не можна підтримувати. Це війна на життя і смерть і тут втомлений/ невтомлений не може грати ролі. ЯКЩО ХОТЯТЬ ЧАСТКОВУ РОТАЦІЮ, ТО НЕХАЙ ГОТУЮТЬ ПІД НЕЇ ПЕТИЦІЮ ПРО БАТАЛЬЙОН МОНАКО, ЩОБ МОБІЛІЗАЦІЯ БУЛА СПРАВЕДЛИВОЮ. Тоді обидві петиції були б в парі справедливим рішенням.

КФ
Кумедники фіглярі?

якщо вони не виявили бажання продовжувати військову службу?! З дуба впали!

.
.

Петицію мош розглядати ДОВГО. В армію мобілізовати треба пенсіонерів до 70 років включно таких ровесників путіна - на вибори ходять за гречку голосувати та най йдуть в патріотичну робітничо християнську Войну

О
ОП

До одного місця . Навіть не розглядатимуть . Війна .

Читайте також