П'яна дама з України протаранила у Празі чотири автомобіля (ФОТО, ВІДЕО)

5839 4

Увечері в неділю, 12 травня, 35-річна жінка сіла за кермо у п'яному вигляді, не впоралася з керуванням та протаранила кілька припаркованих машин на вулиці Opletalova у центрі Праги. Лише дивом ніхто не постраждав.

Порушниця пошкодила чотири автомобілі та зупинилася лише тоді, коли в її машині спрацювали подушки безпеки, а переднє праве колесо майже відвалилося.

Інцидент стався близько 23.00 години. Поліцейські одразу перевірили винуватицю ДТП на алкоголь. За даними порталу Aktu.cz, аналіз показав 2,2 проміле, що близько до верхньої межі середнього ступеня сп'яніння.

Лікарі швидкої допомоги оглянули жінку та запропонували відвезти до лікарні для більш ретельного обстеження, але та відмовилася.

Тепер жінці загрожує не лише позбавлення прав водія, а й до року в'язниці за статтею «створення суспільної загрози під дією речовин».

Портал Aktu.cz пише, що йдеться про громадянку України. Журналістам, які знімали аварію, дама показала відповідний непристойний жест. Розмір збитків наразі встановлюється.



Коментарі

  • Г
    Гілка

    І я собі даколи знаю мекнути за рульом. А шо?

Читайте також