П'яна ДТП: На Берегівщині працівник патрульної поліції ледь не вбив двох дітей

7
10

Про дорожньо-транспортну пригоду повідомили власні джерела у правоохоронних органах.

Аварія трапилася 6 червня о 23 годині у селі Мужієво Берегівського району. Як повідомили власні джерела у правоохоронних органах автомобіль марки "Форд" з'їхав із дороги в кювет.

На місці події було виявлено чотирьох постраждалих і двоє із них діти 2018 та 2019 років народження. Попередньо з'ясовано, що мешканець Виноградова (1992 р.н.) не впорався з керуванням та з'їхав з дороги. Також було вияснено, що чоловік працює патрульним поліцейським. Медосвідчення показало у його крові 1,9 проміле алкоголю.

В результаті ДТП дворічна дівчинка отримала незначні травми чола та розбитий ніс. У однорічного хлопчика забій грудної клітки, а от дружина водія отримала травму спини та часткову ампутацію вушної раковини.

Нагадаємо, що у Виноградові зловили п'яного фельдшера, який перебував на чергуванні.

Коментарі

Ю
ю

і шо, його виженуть з поліції? Іто, се максимум. А пак оно спокійно щи і на пінзію піде...А треба угнати з позором і нияку державну пінзію! А сам він уже Богом попереджений, і його жона тоже. Може у наступному його життя буде уже май розумноє. Всьо у його руках.

ДЮ
До ю

Шкода що ти ся неможеш забити і файта твоя дебіле!!!

Ю
ю

Шкода , що жона I сам « коп « не забилися насмерть!!!

А
Алла

То і треба пасажирку штрафувати! Бо треба головою думати, перед тим як сажати дітей в машину до п‘яного! Мозгів неє, за себе не думать та ще й дітей наражає на небезпеку

ДО
До останнього

Таких в поліціі добра половина, уви

Ч
Чобо

Патрульний, кажете. У нього в 10 раз рівень алкоголю в крові перевищено. Це той самий, який має бути зразком правопорядку для інших. Той самий, який став загрозою для інших учасників руху і для своєї сім'ї. Такими кадрами має бути укомплектована наша поліція???

С
С

Селфік з Ужгорода...нова поліція!!!!

М
Мойша

это же мусора-----детка.......

Т
Троцкій

А також чи були вони в масках і продезинфіковані руки.

М
мкчв

В таких випадках треба завжди писати чи були всі пристебнуті ременем безпеки і чи були діти в кріслах. Аби каждий блатний читаючи це потім думав.

Читайте також