П'яні та без посвідчення: За добу поліція зупинила 5 нетверезих закарпатців-водіїв

13
0

Випадки керування у нетверезому стані були зафіксовані у 3 районах області: Тячівському, Рахівському, Іршавському.

Перший випадок стався в Іршаві. Ввечері правоохоронці зупинили авто Volkswagen Pаssаt іноземної реєстрації. Водій не був пристебнутий. Як виявилось 29-річний чоловік не мав при собі посвідчення. Йому було запропоновано пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння. Вже у лікарні тест підтвердив підозри правоохоронців.

Чоловіку виписали протокол за керування в стані наркотичного сп’яніння (ст.130 КУпАП) і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Інший випадок стався теж в Іршаві, з таким самим автомобілем і з тією самою причиною зупинки. 37-річний мешканець міста не мав при собі страховки і поводився неадекватно. Після проходження медосвідчення, вияснилось що чоловік керував автівкою у стані алкогольного сп'яніння.

На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

А от у селі селі Костилівка Рахівського району зупинили Vоlkswagen Bоrа, іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри.

За кермом був 22-річний водій з села Ділове. Він взагалі не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп'яніння. Від медосвідування водій відмовився. Відповідні адмінпротоколи були складені, а хлопця відсторонили від керування.

Ще 2 випадки були зафіксовані на Рахівщині та Тячівщині.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також