П'яний 16-річний закарпатець влаштував аварію біля Ужгорода (ФОТО)

5
2

Аварія сталась вчора в обід, 17 лютого на об'їзній дорозі Ужгорода.

В Управлінні національної поліції Закарпаття розповідають, на місце прибула слідчо-оперативина група, яка з'ясувала, що неподалік ресторанного комплексу на Об’їзній дорозі Ужгорода, трапилося зіткнення двох легковиків - «ВАЗ» і «Daewoo».

Як виявилось 16-річний житель міста Свалява, сівши за кермо чужого авто «ВАЗ», не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з відбійником. Через відсутність навичок керування автомобілем після зіткнення 16-річному хлопцю не вдалося зупинити автомобіль і на зустрічній смузі руху він в’їхав у авто «Daewoo», яким керував 32-річний житель селища Сторожниця.

Разом з водієм «Daewoo», у авто перебувала ще одна пасажирка – 52-річна мешканка Сторожниці. Внаслідок аварії, вони отримали тілесні ушкодження середньої важкості та були доставлені до лікарні для надання медичної допомоги. Наразі їх життю та здоров’ю загрози немає.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 16-річного кермувальника «ВАЗ» освідчили. З’ясувалося, що за кермом хлопець перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські встановлюють усі обставини ДТП та з’ясовують, хто надав право керувати автомобілем 16-річному жителю Сваляви у стані сп’яніння.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

С
суддя

оскільки не буде виявлено того, хто дав право на керування у стані алкоголю, то справу я закрию.

1
123

Таким потрібно не видавати посвідчення водія

Читайте також