П'яний голова села накинувся з кулаками на патрульного на посту Нижні Ворота

24
8

У підсумку, народного обранця взяли у кайданки. Тепер йому загрожують виправні роботи на термін до двох років або арештом на строк до шести місяців, або навіть обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Інцидент стався у понеділок, 11 квітня. Як інформують у патрульній поліції близько 20:20, до стаціонарного посту «Нижні Ворота», де вже другий день працюють патрульні поліцейські Ужгорода та Мукачева, під`їхала темна Шкода Октавія. Водій зупинився недалеко від посту, а з автівки голосно лунала музика. Один з патрульних підійшов до авта, аби зробити водієві зауваження. Водій не відразу відреагував. Під час розмови патрульний відчув різкий запах алкоголю від керманича.

Тим часом чоловік, який був на пасажирському місці, вийшов з автомобіля і сильно жестикулюючи, почав сперечатися з патрульним. Поліцейський зробив зауваження і йому та чоловік, від якого теж було чути алкоголем, не реагував, а прохання заспокоїтися його лише розгнівало і обурило.

Після короткої розмови та спроби поліцейського усно заспокоїти чоловіка, пасажир просто накинувся на патрульного, намагаючись побити його, і наніс кілька ударів у ділянку шиї та грудної клітини, після чого патрульні застосували до нетверезого чоловіка кайданки та викликали слідчо-оперативну групу Воловецького райвідділку поліції.

Затриманий виявився головою однієї з сільських рад Воловецького району.

Коментарі

О
ОРКО

ІМЯ ГОЛОВИ РЯБІНЧАК МИХАЙЛО МИХАЙЛОВИЧ ПАРТІЯ ВІДРОДЖЕННЯ

Л
Лоці

В ліпших традиціях совєтів - ніяких прізвищ. "Хтось зробив щось, і якось буде покараний":)

В
Воєнком

Пяниць в АТО.

МП
молодці поліціянти

Бикам місце у стайні і на ланцови.

7
7322

Почалися наводити порядки на Нижніх Воротах. Звикли місцеві до неробів у погонах,а тут нові люди,поліцаї. Чекайте,надіюсь патрульна поліція наведе лад з усім:і ліс,і їзда за кермом у нетверезому виді...Ягідки ще попереду...

B
betonus

Удивляє який широкий спектр покарань можливо примінити до цього затриманого, може йому самому дадуть для себе вибрати термін?

8
888

Не може бути оби лізли бити поліцію,може мало погойкали,а туй вже нарас така біда!! Така ся поліція непевна шо

1
111

Дурна бикота, у тюрьму най заспокоїться.

Читайте також