П'яний і агресивний: У Чехії водій навмисно протаранив групу людей на тротуарі (ФОТО)

16
3

У чеському місті Клатови (на заході Чехії, в Пльзенському краї) 30-річний водій навмисне в'їхав у групу людей, які йшли тротуаром. Таким чином неадекватний водій вирішив нашкодити 24-річному чоловіку, з яким посварився кількома хвилинами раніше.

Інцидент стався ввечері неділі, 6 серпня, на вулиці Пражська в центрі міста. Зловмисник спочатку влаштував сварку та бійку з одним із пішоходів. Після цього сів за кермо свого автомобіля Toyota і почав наздоганяти свого опонента, виїхавши на тротуар, де в цей час знаходилися й інші люди, всього шестеро.

Більшості пішоходів вдалося відстрибнути у бік – постраждав лише один із них, який отримав травму ноги. Автомобіль за інерцією врізався у будинок, пошкодивши вітрину, вхідні двері та фасад.

Очевидці одразу викликали поліцію. Злочинця затримали, виявилося, що водій був сильно п'яний - 1,73 проміле. До того ж не мав права керувати автомобілем до квітня 2024 року. Отже, за це порушення йому також доведеться відповідати.

За «замах на заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю» обвинуваченому загрожує до 12 років ув'язнення. У вівторок суд задовольнив прохання слідчих та дозволив взяти нападника під арешт.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Місний

Йсе були циганські розборки, туй у Плзенському краї таке часто буває.

М
Мукачево

На замах в Чехії 12 років. В нас за вбивство дитини 2 річної,і жінки,і травмовані ще є.Теж 12 років. Відчуваєте різницю???

К
ковпак

чави білмусор

Читайте також