П'яний як "копач": У Мукачеві зловили водія з майже 4 проміле алкоголю в крові (ФОТО)

9
8

Сталося це сьогодні 12 липня, на вулиці Вокзальній, де патрулі опівдні помітили автомобіль, що зупинився з відкритими передніми дверями.

А так, як, це є порушенням пункту 15.13 ПДP України, полісмени вирішили повідомити про це водію. Але водій, ніби не помітив копів, продовжив їхати далі, але у подальшому був зупинений патрульними.

Спілкуючись із водієм, патрульні вгледіли у нього ознаки алкогольного сп’яніння, й запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп’яніння у лікарні, де результат показав 3,52 проміле.

Патрульні, принагідно, наголошують, не сідайте за кермо напідпитку, не наражайте себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку! Дорога помилок не пробачає.

Читайте також: П'яний як чіп: у Берегові спіймали водія, рівень алкоголю в крові якого в 20 разів перевищував норму.

Коментарі

С
саша

Манипуляция цифрами: сколько будет если округлить 3,52 до целых десятков? Ответ -"0"! и получается, что пьяный водитель уже не пьяный, а святий та незайманий. И уже не он должен, а ему все должны. ВЫПИЛ - ХОДИ ПЕШКОМ! и там, где не двигается транспорт

Л
Лингарь

В математике половину и больше округляют до единицы

Й
йовжі

до папа. раз дихавим за драчинами, пила води колодязь

T
TTX

Господа, вы являетесь продуктом украинского образования. До 0,4 в математике это ноль. Если 2,5 , то это уже 3....

Г
Годинка

но та кіть би було 3.59 , товди мож щитати шо 4 ; )))))).

А
Андрій

3.52 відколи 3.52 це майже 4?

П
Папа

Наші красні на просто розводять у Сваляві на алкоголь , дуже чотко і файно. Приїдьте і станьте вище с. Стройне майже кожен день особливо понеділок або завтра після Петра і Павла.

С
саша

нет прощения пьяным водителям, ведь они, будучи совершенно трезвыми и имея в кармане ключи от замка зажигания, берут рюмку. Сначала первую, а потом еще и еще... Это должно осуждаться в нашем обществе! Фото в студию!!!

Читайте також