П'яний мешканець Мукачівщини вилетів на мікроавтобусі в кювет і втік. Постраждало 5 людей, серед яких діти (ФОТО)

4
7

Двох дітей, віком 6 та 13 років з травмами різного ступеню тяжкості доставили до обласної дитячої лікарні.

Повідомлення про аварію у с.Верхній Коропець Мукачівського району, правоохоронці отримали Вчора ввечері, близько 23.40 години.

На місце одразу виїхала слідо-оперативна група, яка вияснила, що водій вантажного мікроавтобуса марки «Renault Duster» з пасажирами в середині не впорався з керуванням і вилетів у кювет.

Чоловік з місця аварії одразу втік.

На жаль, у ДТП постраждали люди. 2-х дітей віком 6 та 13 років, забрал до лікарні. Разом з ними до медиків звернулися ще 3-є людей, віком 44, 45 та 53 роки.

Поліцейські одразу почали пошук водія і знайшли. Ним виявився 33-річний мешканець селища Чинадієво Мукачівського району. Чоловік ховався  у господарській будівлі.

Поліцейські привели його на освідчення у медичний заклад, після перевірки у нього в крові виявилося 3,07 проміле алкоголю.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за  ч.1 ст.286 Кримінального кодекс України. Автомобіль правоохоронці помістили на спецмайданчик поліції. 

Коментарі

А
Ага

Renault Duster - то вопще-то самальот!!!

БК
Бррр к Дописувач

1.На маршрутке экономия , вот о чём. 2. Наш ВАСЫЛЬ супер шофер и водка ему не почём ...

Д
дописувач

а вони чим думали, коли до такого п'яного в машину сідали ?

Б
Бррр

А Renault знают что выпускают микроавтобусы Duster???? Вы новости набираете с телефона, и Т9 вам мешает ????

К
Кить

без посторонніх най си заведе коханця.

Т
Тончі

А шо йому чекати ( втік ), сім'я важливвша за безглузді закони, він же сам постраждав і його сімя без посторонніх, то кого чекати швидку, яка через годину приїде п'яна, і теж по дорозі злитить в кювет!

Т
Тончі

Ізясь Коропець

Читайте також