П'яний мукачівець з газовим пістолетом "підняв на вуха" всю піцерію

11
14

Вчора, до міліції звернулися мукачівці, які повідомили, що у піцерії, яка знаходиться у мікрорайоні Росвигово, знаходиться нетверезий чоловік та погрожує відвідувачам закладу зброєю.

На місце одразу прибули поліцейські які вивели чоловіка на вулицю. Правоохоронці, з'ясували, що даним громадянином являється місцевий 43-річний мешканець м. Мукачева. Зброя у захмелілого мукачівця була зареєстрована, пише відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Відомості за даним фактом внесені до Журналу єдиного обліку. Вирішується питання про притягнення чоловіка щодо адміністративної відповідальності за ознаками статті 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян). Триває перевірка.

Коментарі

Ю
юра

америка рулить.у сша діти у школу пістолети носять.там тоже поліція нич їм некаже.і сміх і гріх.

НН
Нич не знаву

Як дозвіл дали офіційно? Він же пришалепкуватий, та і підтвердження є, справка, шо він ку-ку... весняне загострення як раз.Такий кіть улупить, та до відповідальності не притягнуть,шизофреніків не судять, максімум на лікування примусове. По-любому Боднарь дозвіл замутив.

Б
босс

Треба йому в Мукачеві пямятник в центрі поставити!

Б
босс

Дон рулить!

Т
Тьотя

Інтересно як такому неадекватному можна було дозволити носити зброю .Тут пишуть шо він неадекватний у піцерію заходять з дітьми .

С
свій

Дон респект і уважуха!

М
мукачівець

То неадекватний Касинець-зовсім здрурів,пянь болотна!

Б
Бос

То неадекватний касинець ігор ходить по городу

Б
Бос

Колізей на г петрова

;
;)

А шо за піцерія???

ІЗ
І знову до речі

Це наші дебільні закони написані для оліг..... Дальше додумайте самі.

MP
MMKP PARK

\\\\\\\ce FINAL myzuk yhrazaje z pistoletom a tyt dribne hylihanstvo . FINAL NASA POLICIJA NOL . PUSTOJE MISTO

R
ri0

Ще не звикли??? Звикайте))

1
1

Я його бачив вчора, є питання до органів "дозвільної системи", чому цьому "неадеквату" дали дозвіл на зброю? Доречі в піцерії були діти.

Читайте також