Пяний посадовець УДСНС Закарпаття здійснив наїзд на пенсіонерів

11
5

Начальник пожежно-рятувальної частини Ужгорода Управління ДСНС в області, будучи за кермом, здійснив наїзд на двох пенсіонерів, порушено кримінальне провадження.

Як зазначили у відомстві, слідчим відділом прокуратури Закарпатської області розпочато кримінальне провадження за фактом ДТП (ч.2 ст. 268 КК Украіни) за участі 36-річного начальника пожежно-рятувальної частини м. Ужгорода Управління ДСНС в області, який будуючи за кермом автомобіля ВАЗ 2193, сьогодні ввечері здійснив наїзд на двох пенсіонерів, які переходили дорогу біля одного із торгових центрів Ужгорода.

Водія затримано в порядку ст. 208 КПК України, тривають першочергові слідчі дії.

Встановлено, що на момент скоєння ДТП водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За попередніми даними, постраждалі живі, але перебувають у вкрай тяжкому стані у реанімаційному відділенні медичного закладу.

Коментарі

Ю
юлій

а я вчора двох олігофренів-пішоходів мало на перехресті не збив - у мене зелене, у них червоне. я їм сигналю, а їм пох. Ще й дивилися на мене так, як би м їм був 100 баксів довжний. А вночі при повороті самі знаєте як. Поліції на таких не має. Собі і другому проблему найдуть. А П"яничок-чиновників скоро будемо лінчувати - бо не дай Бог, то би були мої батьки чи сім"я - ефтазнути скотину. а потім розбиратися.

П
Пішохід

Треба прізвища таких "героїв" завжди називати

I
Ivan

beznakazannostj porozhdajet bezzakonije

ММ
мое мнение

чому як дтп так начальник так обовязково пьяный ,це шо закономерность нет же это безнаказаность пьяный треба наказать да так шоб други боялися погар у руку брати коли за руль сидають ,а людям бида от них тепер най пинсионери страдають у муках зустричають свята и ко за то все буде платити

Г
Гасич

Одкупиться, бо ун Мирослава Щербея пуцер і сраколиз і Мірко його в біді не лишить нигда

Читайте також