П'яний скутерист відправив на той світ дружину

2
0

Проблема керування транспортними засобами недосвідченими водіями, з вини яких стаються трагічні випадки на дорогах, вже, мабуть, набила оскому. Незважаючи на це, за кермо продовжують сідати неповнолітні, а отже, ті, хто не має достатнього водійського досвіду, і любителі випити чарку-другу перед дорогою. Тепер, коли літня спека пригальмовує реакцію і водіїв, і пішоходів, така безпечність нерідко має сумні наслідки.

Як приклад, кілька недавніх випадків, які мали місце на автошляхах нашого краю. Так, уночі на дорозі між селами Ключарки і Страбичово  на Мукачівщині не розминулися 18-річний водій скутера та пішохід. Як наслідок – на лікарняному ліжку опинилися і сам водій, і його «жертва» -- 22-річний житель одного із сіл  Мукачівського району.

Лиха накоїв інший скутерист, цього разу на Тячівщині. 33-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, пізно ввечері вирушив своїм мопедом у дорогу, ще й посадив ззаду дружину. На трасі нетверезий водій, маючи  намір обігнати попутне авто  виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2106.  Під час зіткнення водій мопеда отримав серйозні травми голови і стегна, а ось його  33-річна дружина від отриманих тілесних ушкоджень померла у лікарні.

Ще дві трагедії трапилися днями на дорогах області. Зокрема, уночі біля повороту на Нижній Коропець автомобіль марки ВАЗ-21099 збив 23-річного місцевого жителя, який переходив дорогу. Молодий чоловік помер відразу на місці аварії. А у Виноградові іномарка наїхала на дев’ятирічну дівчинку. За словами очевидців, дитина нібито перебігала дорогу. Наразі школярку у надто тяжкому стані доставили у лікарню. Авто перебуває на штрафному майданчику.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також