П'яний українець на фурі протаранив поліцейський автомобіль у Німеччині (ФОТО, ВІДЕО)

6
7

На швидкісному шосе 61 поблизу м. Фірсен в Німеччині вночі у четвер український водій вантажівки врізався у поліцейський автомобіль.

У аварії загинула 23-річна жінка-поліцейський, яка перебувала на задньому сидінні. Її співробітник, молодший офіцер був серйозно поранений. Водій вантажівки, 48-річний громадянин України, був арештований. В його крові виявили 2 проміле алкоголю.

Як стверджують очевидці аварії, вантажівка не лише протаранила поліцейську машину, а ще й протягла її майже на 200 метрів. Таким чином у пастку потрапило троє німецьких правоохоронців.

Нині 48-річний український водій вантажівки допитується в м.Менхенгладбах за допомогою перекладача. Судовий слідчий порушив кримінальну справу про вбивство через недбалість.

А тим часом, Шуфрич-молодший, який збив людину на Bentley, отримав рік умовно. 

Коментарі

GJ
Glas Josef-Magda

raddikuслухай ти божое наказание я лем бажаю аби на місті тої дівочки поліцістки сиділа твоя мамка авадь твоя сестра не мав би ти дяку тут про ГАСТЕЛЛО ПИСАТИ!ІДІОТ!

R
Riddik

Похоже фамилия того "героя" - Гастелло. У таких на генетическом уровне заложено - как видят фрицев, так сразу на таран идут помимо собственной воли ))

А
Аутіст

Бога нема Є лем Порошенко

ШУ
Шефілд Уенсдей

До нижніх: радуйтеся, зловтішайтеся, ненавидіть, подстрікайте, весело вам - так? Ниякого Божого страху!!!ни совісті! Не бійтеся, там шофер дістане своє добре (се не Зайцева з Харкова), а на совісти му буде до кінця жизни у памти...а ви ся радуйте...

Т
Тітка

Місто - Мюнхенгладбах

Л
лоці

ДО ЗОМАЙ... Молодец є ся чому тішити, Хероям Сала!

З
зомай

єє п'яний українець протаранив німецьких поліцаїв і протяг 200 метрів нехай знають наших ще й український прапорчик у кабіні перемога СЛАВА УКРАЇНІ

Читайте також