П'яний водій на джипі Toyota влаштував у Міжгір'ї перестрілку і автоперегони

17
12

Під час огляду машини міліціонери знайшли під подушкою на задньому сидінні вогнепальну зброю – обріз карабіна, схожий на «манліхер», а в чохлі пасажирського сидіння виявили близько 10 грамів марихуани.

Учора в Міжгір′ї працівники ДАІ заблокували джип «Тойота», водій якого намагався втекти. Як з′ясувалося, водій перебував за кермом у нетверезому стані, а в самій іномарці правоохоронці виявили обріз карабіна та марихуану.

Зранку 17 серпня в міліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці райцентру Міжгір′я чути постріли. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група разом із працівниками ДАІ.

На вулиці Кутузова в смт.Міжгір′я міліціонери побачили джип «Тойота», водій якого спробував втекти з місця пригоди. Його наздогнали й заблокували правоохоронці.

За кермом «Тойоти» перебував 41-річний житель смт.Дубове Тячівського району. Він був у стані алькогольного сп′яніння.

Вилучену зброю та наркотики направлено на експертне дослідження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Автомобіль затримано на штрафмайданчик Міжгірського райвідділу міліції.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Коментарі

7
7

правду пише: не джип а позашляховик і не памперси, а підгузники. Вивчіть вже хочаб рідну мову, НЕ БУДЬТЕ ДИКАРЯМИ. І ДО "ДО НИЖНЬОГО" ПРИЧОМУ ТУТ АТО? ти показав свій інтелектуальний рівень) вітаю)

З
Закарпатец

www.youtube.com/watch?v=lLyeiFzR6xA Анатолий Шарий: Яценюк поступил как последний Г@нд0н! https://www.youtube.com/watch?v=E6WjitNTz7U Азаров опустил Украинских журналистов https://www.youtube.com/watch?v=eIUwLiPb_60 Боец ВСУ призывает идти на Киев

U
Unnamed

Хотілось би більше інформації. Якщо особу встановлено, то хоча б ПІБ і чим займався\ється. Завжди новини виходять дуже сухими. Бабки на лавочці більше знають зазвичай.

1
111

1. Волове - Чикаго)) 2. 18.08, 15.01 - Grammar Nazi перестань переказувати Вікі а напруж свій мозок ( кить го маєш)

R
Romari0

Хай простить мене Бог, злого умислу не мав. Але нелюди ще не виродились, щоб його (умисел) спровокувати.

М
Марк

Чо норм.. 90-ті повертаються, дякуємо Майдану.

ДЛ
до ЛОШАРИ

ганьба нащадкам свині і мавпи людське імя давати... Олександре

ДЛ
до ЛОШАРИ

починати завжди треба з себе, хуярити в тому числі, покидьок...

ДR
ДО Romari0

ТЕБЕ ТРЕБА ТОЖЕ ХУЯРИТИ

ДН
до нижнього

Будь ласка їдь, точніше покинь нашу планету Земля так як таким філологам не місце на нашій планеті. Планета Земля це не планета філологів! Памперс - це любий дитячий підгузник який "впитує", кристалізує рідину, не важливо що фірми різні! Джип - це люба машина яка похожа на Jeep. Прикладів тьма, всі перебирати не збираюсь. Є класна ягода яка називається яфина, або як у нас називають чучоредкі. Ну ніяк не чорниця і ніколи її так не будуть називати. Я скажу так: хто нав'язує щоб говорили на чистій українській мові тому пряма дорога в АТО! Або крайняк за перевал.

JT
Jeep Toyota - muahhahhhaaa

Jeep (по-українськи вимовляється Джип) — марка автомобілів, що виробляються корпорацією Chrysler, і спеціалізується на виробництві позашляховиків. Тойота Мотор Корпорейшн[1] (оригінальна назва: яп. ??????????, Тойота Дзідося Кабусікіґайся, «Акціонерне товариство „Тойота-Мотор“»; офіційна англійська назва: Toyota Motor Corporation) — японська автомобільна корпорація, що входить до складу фінансово-промислової групи «Тойота». Одна з найбільших автомобільних компаній світу. Випускає свою продукцію під різними марками, зокрема, «Дайхацу», «Лексус», «Тойота», «Хіно». Штаб-квартира розташована у місті Тойота, префектура Айті, Японія. Компанія Тойота за своїм рівнем ринкової капіталізації (бл. 220 млрд доларів США у травні 2007 р.) є найдорожчою у світі серед автомобілебудівних компаній[2

R
Romari0

Ще не звикли?

Читайте також