П'яний водій заснув у черзі під словацьким кордоном (ФОТО)

7
9

Вчора близько 17:00 екіпаж ужгородських патрульних отримав звернення інформаційного характеру про те, що перед Словацьким кордоном стоїть автомобіль Volvo, в якому ймовірно знаходиться нетверезий водій.

Прибувши на виклик, патрульні не застали автівку біля пропускного пункту. Натомість, зв’язавшись з працівниками прикордонного посту з'ясували, що згаданий Volvo знаходиться на терміналі КПП.

Пояснивши ситуацію прикордонникам, полісменів пропустили до автомобіля. Водій автівки знаходився всередині, розклавшись на два передніх сидіння.

Під час розмови з водієм патрульні відчули різкий запах алкоголю з порожнини рота тому запропонували водію пройти освідування на Драгері. Результат тесту перевищував допустиму норму більше як в 11 разів.

У водія вилучили водійське посвідчення та склали відповідні адмінматеріали. Автівку забрав евакуатор, пише Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева. 

Коментарі

Л
Лоці

Люди, якщо сидів за рульом, то пох. чи була заведена машина, він шоуфер, а щи й п'яний, і не на узбічі, а на дорозі, ще на границі! Менше пити треба!!

С
синяк

С стукачі, пі*ари, шестьорки, сигинь би ся проспав доки черга дойде!

І
Іван

Якась маячня. Він же не їхав, а отже не порушував жодного правила ДР. Ой чекає наших поліциків суд. І так сотні справ програють щодня.

5
555

там на ужгороди так скоро працьують що и поспати сто процентив можна.

А
Андрій

Да да не мали право і штрафувати..) а то шо він на терміналі то нічого))

S
Santa

Если машина не заведена,то не имели права даже штрафовать!

ВТ
Верховинець тупий

Марга п'яна в АТО його.

А
алкаш

нєт болвану лягти на задній диван!

1
1

Так он ехал или стоял? Если стоял, то какого у него права забирать? Может он просто отсыпался.

Читайте також