П'яний закарпатець на тракторі протаранив «дев'ятку» ДАІ

14
1

Пригода сталася у суботу, 8 серпня у с.Малі Геївці, що на Ужгородщині.

До працівників міліції звернулися до міліції жителі села з проханням "втихомирити" водія трактору "ЮМЗ", який п'яним їздить село і може когось задавити.

Міліцейський наряд помітив вказаний трактор без номерних знаків на дорозі між селами М.Геївці та Тисаактелек, однак водій на вимогу не зупинився, а коли втікача наздогнали правоохоронці поблизу мосту через Латорицю, він несподівано пішов на таран службового автомобіля ДАІ ВАЗ-2109.

Ударом трактора на службовій «дев′ятці» пошкодило задні й передні дверцята з правого боку, праве переднє крило та бокове дзеркало заднього виду. На щастя, ніхто з пасажирів при цьому не постраждав.

Після цього водій трактора не зупинився, а з′їхав на польову дорогу й продовжив спробу втечі. Проїхавши з півкілометра, змушений був зупинитись, але продовжував чинити опір міліціонерам: матюкався, погрожував стражам порядку, хапав їх за формений одяг і навіть пробував битися.

Хулігана таки затримали. Ним виявився 46-річний житель с.Коритняни Ужгородського району. В салоні перебував і його приятель – 32-річний односелець. Обидва перебували в стані алкогольного сп′яніння, що засвідчила експертиза.

На нетверезого водія трактора складено адмінпротокол за керування ТЗ у стані алкогольного сп′яніння. А от за опір правоохоронцям на нього очікує кримінальна відповідальність. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.342 ч.2 Кримінального кодексу України (Опір працівнику правоохоронного органу). 

Коментарі

9
9+8

н-да... нехарашо, канєшно. впаяють чувакам по N років. добре, що пяниці-вбивці-балажки-судді-та іже с ними вийдуть сухими з любої води. навіть найчорнйшої...

Читайте також