П'яний закарпатець на ВМW скоїв ДТП та спробував відкупитися хабарем (ФОТО)

10
5

Подія трапилася 17 лютого, близько 18-ї години, на площі Шандора Петефі в обласному центрі.

В Управлінні патрульної поліції Закарпаття розповідають, що водій авто ВМW перевищив швидкість і здійснив наїзд на автомобіль Мazda.

Під час спілкування із порушником поліцейські помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Від огляду у медичному закладі керманич відмовився.

Щоб уникнути відповідальності, водій спробував домовитися та запропонував поклав на сидіння під час оформлення протоколу 2000 гривень.

На "подарунок" патрульні відреагували не очікувано для порушника, затримали його і викликали слідчих на місце події.

Інспектори склали на керманича протоколи за ч.1 ст.130 (Керування у стані наркотичного сп‘яніння) та ст.124 (Скоєння ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, в ніч на 18 лютого патрульні затримали п'яного водія Jaguar.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

С
суддя

то щи нич не доказано! Доки не буде у сіді, не можна на людину наговарювати. Ну був веселий, з ким не буває, я теж після покупки чергової квартири веселий. Особливо коли ювілейну. Коли куплю 50-ту то буду ся тиждень гостити.

Ч
Читач

Тут нема чого дивуватися, ті, хто затягае плівкою вікна на авто, ті із діагнозом. У цівілізованному світі їм допомагають лікуванням. Іншими словами - тяжке дитинство.

Л
Лоці

BMW це діагноз! Хто що хай говорить але BMW це діагноз! Шанта я розумію що ти мужик але якщо твого пяного хлопця на BMW взяли поліцаї то не треба писати, йди займись коханням із своїм хлопцем

НУ
Не употребляє

Пущего шакала поступок , !? Хворий!??? Якщо употребляє , най употребляє дома , нехер за рульом наебашеним ганяти ... Молодці менти ....!!!!!

Ш
Шанта

Но менти суки шо не кажіть пущого шакала поступок

Читайте також