П'яний закарпатець на "євроблясі" спробував підкупити полісмена (ФОТО)

14
18

Інцидент трапився вчора, 3 січня, в Ужгороді на вул.Ужанській.

У поліції Закарпаття розповідають, що вчора ввечері правоохоронці зупинили автомобіль "Seat" іноземноі реєстрації, на якому не були увімкнені фари ближнього освітлення.

Як виявилось за кермом іномарки перебував 42-річний ужгородець в стані алкогольного сп’яніння.

Від проходження медосвідування водій відмовився, однак запропонував патрульним 1000 гривень за уникнення відповідальності.

В підсумку за керування в стані алкогольного спяніння водію загрожує штраф, а за пропозицію хабаря — кримінальна відповідальність.

Слідчими поліції Ужгорода розпочато розслідування.


Коментарі

СМ
Синя маршрутка

Тоту бидлоту на бляхах треба ушитку спирати і продувати

ДД
До дебіла 15:09

Придурку ,де ти бачило ,що у Європі зупиняють всіх підряд?

НМ
нижня марга

Коли бов муй любимий серисери, сякого не боло, ні євроблях, ні поліцейських, боли лем жигулі на номерах ЗАМ, ЗАВ, ЗАЕ, ЗАБ, і боли лем чесні міліцішти, і нико не бов п'яний, і ковбаса бола по 2.20, в паленка по 90 коп, і границі закриті, і програма Врємя усьо уповіла што треба знати. Добре боло жити, не то што теперь

J
Jozsi

10000- nel kezdodik

СЗ
Слуга Закону

Питання до редакції: Для чого акцентувати увагу, що саме на "евроблясі" ? Неважливо на чому, порушив, понесе покарання і буде ходити пішки.

В
Вася

Мало дуже давав

A
Andron

Шоу. Мало дав.

Т
Тверезо

Потрібно зупиняти не тільки за неувімкнене ближнє світло фар, а всіх підряд. Так є у Європі. Тоді алкаші будуть знати, що мало мають шансів бути не зловленим.

П
Пийтер

Убсикати звізду нета

ЙЙ
Йо йо

П'яноті їбан*й - ви не пийте за рульом, недоски, то й не треба буде нікому нічогг платити - і нити тоді ще й не будете як опущені.

Й
Йван

Топити п'янь - не в тисі а в вигрібній ямі. Тому числі цього вилупка-алкаша який щось тут белькотів про "мусарів".

Р
регор

ніщеброд на євроблясі та іще синій. Таких треба включити в закон під хімічну кастрацію.

ДІ
до ідіота "Знаю гниляків насквозь"

Таких як ти мавп треба запхати в ці цурбаки та потопити у Тисі. Скотобаза на тих євробляхах взагалі знахабніла. Мало, що на ліваках возитеся, ще й бухаєте бидляки.

Т
Троцкій

Йсе повний аллес . "П'яний або машина лівак то для них цілий куш". Бухай і сідай за кермо, возися на краденому черметі. Головне не попадайся, бо "будуть тебе мурижити цілу зміну і набивати собі ціну".

ГМ
Гниляки менти

Най би написали фамілію борца з корупцией

ЗГ
Знаю гниляків насквозь

Су7и мусорські самі просять, шоб люди поняли п'яний або машина лівак то для них цілий куш, бо взятку от 425 грн они не возьмуть, готові будуть тебе мурижити цілу зміну і набивати собі ціну. Такса за п'янку то 100$, мало ся мусорови привіділо тисячка, а потом так поступають з людьми ітак собі проблем чоловік найшов а з таким мусором вообще ся загне

СЗ
Слуга Закону

П'яний за рульом? Конфіскація і відповідальність.

КМ
Кефа мішо

Заберіть у нього то ріща. Мало шо на єврономерах їздить та ще і бухає

Читайте також