П'яний закарпатець зґвалтував школярку-п'ятикласницю

27
10

Учениця п’ятого класу прийшла додому з вечірки вся в сльозах. Трохи оговтавшись, стала розповідати матері про те, що з нею сталося.

Того вечора вона була на дружній вечірці. По завершенню гості почали розходитися по домівках. Проводжати неповнолітню додому визвався її молодий сусід. Не підозрюючи нічого поганого, дівчина пристала на таку пропозицію, тим паче, що надворі ніч, а одній в такий час іти додому страшно.

Дорогою п′яний хлопець почав чіплятися до дівчини. Неповнолітня злякалася, та підігрітий алкоголем кавалер не зважав на її відмову. Негідник силоміць потягнув свою жертву в бік річки, де згвалтував, після чого кинув її напризволяще і втік…

Вночі мати потерпілої зателефонувала на «швидку». Лікарі повідомили про пригоду  правоохоронців. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, міліціонери  опитали потерпілу. На місці скоєння злочину знайшли  одяг неповнолітньої, її джинси та білизну, які вилучили для проведення експертизи.

Наразі потерпіла перебуває на лікуванні в районній лікарні. Слідчий Великоберезнянського відділення міліції проводить необхідні слідчо-оперативні дії з метою встановлення всіх обставин даної справи, пише Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС.

Кривднику школярки-п′ятикласниці слідчий райвідділу міліції оголосив про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.152 Кримінального кодексу України (Згвалтування неповнолітньої). За скоєне юнаку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Коментарі

В
варош

ЯКА вечірка у пятому класі? сама напевно дала а батькам набрехала що згвалтував они тепер всі скороспелкі!!! нетреба робити поспішні виводи у всьому мае розібратися міліція! батьки най краще дивлятся за своею дітиною...іх тоже притягнути до крімінальноі відповідальності за недбалиі догляд!

Я
я

Нічні вечірки в-му класі?Це батьки?То напівлюди. Батьків позбавити батьківства,а гвалтівника судити паскуду

В
Валентин

Это ужас! Стереть скотину в порошок!!

Й
ййй

Девочка 11 лет гуляет до ночи на дружній вечірці? Мать у нее кто? Сейчас такие девочки-переспелочки...

1
123

нашто було визивати міліцію, утопити урода потихому

Г
Гість

Публічна кастрація!!! Можливо то було день народження її однокласниці...але батьки теж винні: дитину потрібно самому йти забирати.

П
Петро

Та тепер у 5 годин потемок,най буде у 6, 7 годин,то не означає свини лізти,та тягнути дітину у корчі,тепер є давалок доста што самі дають,таку собі било найти,

ЛП
Лена права

батьків посадити вмісті з насильником, які то вечірки у 11 років

Л
Лєна

Де батьки ! Яка вечірка у п"ятому класі ,а "тим паче ніч на дворі" А п"яного гвалтівника на довічне ув"язнення .

!
!!

КАСТРИРОВАТЬ МУДАКА!!!

Читайте також