П'ять самих надійних позашляховиків з США

100
0

Клас автомобілів підвищеної прохідності в Америці став зароджуватися ще в 30-х роках минулого століття. З чисто військової техніки вони поступово переросли в повноцінні цивільні машини для повсякденної експлуатації.

Для українців ці масивні позашляховики є екзотикою, в той час як американці їздять на них кожен день.

Експерти з компанії з імпорту бу машин з США Atlantic Express склали рейтинг з п'яти найбільш надійних і прохідних позашляховиків, які можна купити на американських аукціонах.

5. Chevrolet Silverado

Повнорозмірний пікап з фірмовим американським стилем і готовністю до подолання будь-яких перешкод. Звичайно, його можливості не безмежні, але це, безумовно, дуже міцний автомобіль. Шевроле Сильверадо випускається з 1999 року, а останнє, 4-е покоління вийшло в 2019 році. Для покупців доступна широка лінійка моторів V6 і V8. Базовим варіантом є 4.3-літровий двигун V6 потужністю 285 к.с. На вершині лінійки два V8 об'ємом 6.6 літра.

4. Ram Power Wagon

Бренд Ram робить приголомшливі позашляховики, і модель Power Wagon заслужено входить в топ-3 крутих продуктів компанії. Деякі елементи цього позашляховика запозичені від знаменитого "колеги" Wrangler Unlimited. Зокрема, мова про систему автоматичного відключення стабілізатора поперечної стійкості і блокування диференціала. Позашляховий потенціал автомобіля можна легко розгледіти по лебідці і ходовим вогнів по даху - одиниці машин в світі мають таке серйозне оснащення.

3. Ford F-150 SVT Raptor

Пікап Ф-150 є культовим на американському ринку, але майже невідомий за межами Сполучених Штатів. Його купують сотні тисяч американців, тому що він поєднує в собі неповторну надійність, високі характеристики потужності, просторий салон, бездоганні оффрроад показники. Комплектація Ford F-150 SVT Raptor впевнено підкорює будь-які піщані бархани, можете не сумніватися. Остання версія позашляховика вийшла в 2012 році, вона оснащується позашляхової камерою з омивачем для допомоги на складних ділянках шляху, переднім диференціалом і дуже надійною підвіскою, яку майже неможливо пошкодити. Нарешті, Ford F-150 виглядає дуже брутально, чисто по-американськи - хоча б тільки за це його хочеться купити!

2. Toyota 4Runner

Культовий японський позашляховик Toyota 4Runner, який виробляється тільки в Японії, але для ринку США, Купити його можна тільки в Америці, і найвигідніше - на аукціонах Copart або IAAI. Останнє на даний момент, п'яте покоління Тойота ФоРаннер виходить з 2009 року. У 2013 році був проведений рестайлінг моделі, після чого автомобіль дозволяє ще більш впевнено і комфортно долати нові сотні кілометрів.

Цей масивний позашляховик дозволяє без труднощів долати будь-які перешкоди, проїжджати поза асфальтованими дорогами сотні тисяч кілометрів, потрапляти в бурі і урагани, але виходити з них без урона.вто 2016-2018 років можна купити з США під ключ за $ 30 000, в той час як на AutoRia або RST його ціна буде вже близько $ 35 000.

1. Jeep Wrangler

Легендарний позашляховик, який з першого ж року продажів в США закріпив за собою стійкий статус безкомпромісного автомобіля. За кермом такого "джипа" вам все по плечу. Нещодавно була випущена свіжа версія під назвою Rubicon. Вона оснащена грізним V6 потужністю 260 к.с. і мотами Dana 44, має значний кліренс і відмінні позашляхові шини. У неї також відразу кілька блокувальних диференціала, а ще є стабілізатори поперечної стійкості з функцією автоматичного відключення. Завдяки такому потужному потенціалу Джип Вранглер Рубікон незмінно отримує чемпіонське 1 місце в рейтингах найнадійніших позашляховиків з Америки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також