П’ятьох закарпатських податківців зловили на корупції

8
0

щоб здати інших нечесних, телефонуйте 3 52 70

З початку року проведено 56 службових перевірок та розслідувань щодо працівників органів Державної податкової служби на Закарпатті. У результаті складено та направлено до суду 3 адміністративні протоколи стосовно працівників органів ДПС області про порушення вимог Закону України «Про боротьбу з корупцією», виявлено 5 злочинів, скоєних податківцями. Про це сьогодні, 27 травня, власкорові ЗІКу повідомив начальник відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС Закарпатської області Віталій Яценюк.



За словами Віталія Яценюка, протягом зазначеного періоду внесено 39 подань керівництву ОДПС для вжиття заходів реагування та усунення виявлених недоліків, за результатами розгляду яких до дисциплінарної відповідальності притягнуто 14 працівників податкової служби, у тому числі трьох звільнено.



Віталій Яценюк наголосив, що працівники відділу зацікавлені у безпеці працівників податкової служби, їх чесності та позитивному іміджі органів ДПС в очах громадян і закликав звертатися на телефон довіри в Ужгороді за номером 3 52 70, якщо виникають сумніви щодо дій податківців. Анонімні звернення не розглядаються, конфіденційність гарантується.



«Потрібно виховати у людей переконання, що будь-який корупціонер рано чи пізно відповідатиме перед законом, і відповідатиме за всією суворістю Закону. Саме тому основне завдання відділу по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби ДПА у Закарпатській області – залучення широких верств громадськості до подолання проявів корупції та профілактична робота з працівниками податкової служби», – сказав Віталій Яценюк.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також