Під будівлю Тячівської РДА зносять шини, погрожують підпалити (ФОТОФАКТ)

22
11

Це фото було зроблено близько 13:30 одним із працівників Тячівської РДА, який передав її нашій редакції на правах анонімності.

До 3-х десятків чоловіків, переважно з числа місцевих, але також мешканців інших регіонів Закарпаття, домагаються скликання позачергової сесії Тячівської районної ради.

Сьогодні ця група осіб побувала у приймальні голови райради Тячівського району Івана Фабриція з вимогою не просто скликати засідання, а й поставити на голосування проект рішення про недовіру чинному президенту України Петру Порошенку. Інакше, пригрозили чоловіки, будуть горіти шини під будівлею.

Чому саме це рішення і чому його має ухвалювати саме Тячівська районна рада – не зрозуміло.

Зауважимо, що події сьогоднішнього дня стали наслідком вчорашнього інциденту під час вшанування Небесної Сотні, коли один з місцевих Володимир Малько виступив з критикою на адресу керівництва району та жбурнув у них вінок з квітами, які ті поклали до монументу Небесній Сотні із звинуваченнями, що вони піаряться на крові.

Наразі наша редакція з'ясовує усі подробиці про ситуацію в Тячеві, аби розповісти, що ж насправді там відбувається, адже наразі лунають тільки однобокі повідомлення та звинувачення.

Згодом, шини все ж підпалили. Дивимося, як це було.

Коментарі

ММ
Майдан мозга

Я точно знаву,пацани з ЦРУ ми повіли, ош Путін вже найняв і проплатив афганських пуштуну оби спалили Бертійови бачійови щітки коменарські вби той не прочищав ГТС. Таким чином убє двох зайцю,заклянеся газопровод і стравить коменарю з газовиками!

БМ
бляха муха

запалити хижу нико не хоче, а грітися всі біжать.

ДК
До карпато-словина

Сто пудова правда. Блін,вы як усе прямо в точку. Чинь Вам няньо Соломон!

П
Петро

Шановна редакція ! Може піаряться а не паряться на крові?

К-
Карпато - словин

А до чого туй Тячівська РДА ? Што уд них бавить ? ??? Треба бьіло йти в Кийов и там палити скатьі . Туй якийсь договорняк . Кось когось хоче здручати из влади , а нам туй втиравуть про патріотизм .

М
Мункач

Майданутість -то діагноз

1
123

Теперішня влада піднялася на крові простих людей. І за 4 роки не зробила нічого хорошого для країни. Корупція процвітає, безробіття, люди масово виїздять за кордон на заробітки, щоб якось прожити, малий бізнес закривається.. перераховувати можна багато. От людям вже і зірвало.. скільки можна це терпіти

ДА
Дідо Адольф

Всі ці перевзуті потвори - професійні корупціонери, рано чи пізно дістануть по заслугам.

ЛП
лоці печеноє

Йо!!! Йо!!!. Учорам случайно ступивим біля гаража у гавно! Це ЯВНО "галицька рука".

Р
Рем

Шо сталось? Все просто: вонючий іуда рошен-порошен довів країну до геноциду.

М
Мікулаш

Ну, і де НОВА реформована поліція ? " Анархія - мати порядку" ? Скільки можна ТЕРПІТИ цих "активістів" ? Це ЯВНО "галицька рука".

Читайте також