Під час прибирання Боржави від сміття у одній з пляшок виявили цікаву знахідку (ВІДЕО)

18
15

21-22 січня відбулося дводенне прибирання річки Боржава від побутового сміття, що спричинило величезний затор в районі села Великі Ремети на Берегівщині. Долучилися до прибирання волонтери з України, Угорщини та Румунії - всього близько 30 людей.

Вони зібрали 12 біг-бегів переважно пластикових і скляних пляшок, які повністю перекрили річку. А це близько 60 кубів сміття, яке довелося вилучати з води, залишилося прибрати ще близько 200 кубів.

"Ми повернемось на річку Боржава, за більш сприятливих погодних умов, щоб завершити почате, і в майбутньому також ми продовжуватимемо розчистку річок Закарпаття загалом. Разом поборемо цю екологічну катастрофу!", - каже один з волонтерів Віктор Бучинський.

А ось партнери з Угорщини опублікували ще й відео про цікаву знахідку, яку вдалося знайти в одній з пляшок.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
Ваня

Канєшно, нико звас своє імя в коментарях нипише,шося боїте? Нико нипише нич кой скати палять на паску,бо вто ваші діти,тай іщи їм возите туда,а у селах нічим дихати,хоть яден із вас пішов загасити огинь,хоть яден із вас борців за екологію прибирав ісе смітя?нико із сих не засудив дитину а наоборот написали цікава знахідка,да може неправильно зробила дитина,но нисудіть, Лтрирр щисьте невсі ся поспивали?

В
Вася

Канешно

P
pfr

Ісусе, Божечко милий, зроби так, оби всьо сміття, котроє в Уж, Латорицю, Боржаву, Ріку, Тереблю, Тересву і Тису мече боголюбивий подкарпаторусинський народ, вернулося тому народу назад у їхні двори й позолочені хижі. Не всьо сміття, а хоть десята частина. Оби наш майтолерантний майвухований народ знав, ош так не слобінно!

A
Alexio

Міша Василінко :)

B
Bolt

Лтрирр Заткай писок

ДЛ
до Лтрирр 10:24

Батерфляй, поверни смартфон санітарові кримської дурки!

М
Мукачiвський

До 10:40 знаеме Мiшу ош ти, знаеме))

З
Закарпаття...

....занято весь час Виборами , а не екологєю Природи. Депутати та керовники усіх рівнів зайняті одним ---Виборами. Владі Природа до одного місця

МЗ
Міша з Дешковиці

Уто бов я

Л
Лтрирр

Мракобеси!! Бог , син бога обрIзаник Iсусик , якого усрала целка в хлIвi, йосиф куколд I т.д

Б
Б..

Позвонити і обовязково виписати штраф. Один чесний дав свою адресу.

1
123

А ни лiпше боло сисе оголошення на стовпови приклейити? Обовязково банками рiчку треба засирати?

Б
Бидлофоб

"бiг-бегiв" гута би вас побила iз сими вашими дебiльними словечками

П
Поштальон

Файна реклама. Но типирь всі діти почнуть такі листи річками спавляти. Молодці мукачово.нет ))) Допомогли екології ))

Ю
Ю

зателефонувати обов'язково і сказати, що Ісус любить усе, що створив Батько, а отже і природу! Тому смітити, то є неповага до творіння Божого. Любити треба на словах, а не тільки у піснях, службах, хороводах.

Читайте також