Під час захисту Дебальцевого 128-а бригада втратила 30 бійців - Бутусов

10
9

Таку інформацію оприлюднив редактор видання "Цензор.нет" Юрій Бутусов, посилаючись на офіцерів 128-ї бригади.

128-я гірничо-піхотна бригада - 30 загиблих, 4 пропало безвісти, 2 потрапило в полон. Збір даних триває, але не всі підрозділи ще повернулися в базовий табір". - написав журналіст у своєму Facebook.

За його словами, точна інформація про втрати буде доступна через 2-3 дні.

Коментарі

5
567

Таке враження , що наша влада хоче нас винищити. Одних на войні , других голодом , бо якщо треба буде заплатити газ ,світло та лиш на сухий хліб і лишиться. Но шо поробиш. Хотілись ме жити по новому.

О
Оросвейг

Видить ми ся, ош нам то нико нигда не уповість. Кіть люди узнауть кілько там народу перебили - ко піде у воєнкомат на місто загиблих під "переможні" оперції героїв-генералів ?

Ш
Шонi

О це близько до правди: По слухам, які ходять у зоні АТО, загиблих бійців більше 12 тисяч. Це не потрібно замовчувати. Люди повинні знати правду. www.mukachevo.net/ua/News/view/105472

7
777

Втрати близько 500-1000 бійців про дебальцево знали місяць а таке відчуття що спеціально роблять все бо провладні люди діють лише в інтересах своїх статків багатств іготові відати за це все народ країну жахливо просто.

ЯЦ
Я це ній

потрібно ускорити будівництво стіни, бо е підозра що народ з Україне рване із голодухи хто куди, а стіна їх затримае, бо за нашу владу вже нема кому воювати

ДВ
до вірю

раз віриш та скажи цифри!!! кілько там було??? й кілько вернулось?

В
Вiрю!

Бутусову вiрю! Це самий правдивий журналiст в Украiнi! А от родичу, який був в Дебальцево i по телефону розказав кошмарнi речi по втратам - не вiрю. Слава Украiнi!

7
77

ЯК НЕВСІ В БАЗОВОМУ ТАТЬ ПОРОХ КАЗАВ ЩО ВСІ!!! ЩО НАШ ПРЕЗИК НАМ БРЕШЕ???

7
77

кілько там було??? й кілько вернулось (живих, 200, 300, в полоні)??? ФАКТИ ДАВАЙТЕ Й БІЛЬШЕ НІЧОГО!!!

Читайте також