Під час зіткнення з вантажівкою закарпатця загинула подруга Ольги Фреймут (ФОТО)

38
8

Смертельна ДТП сталася вчора, 19 січня близько 20:00, автошляху Київ-Чоп, на Житомирщині.

В ГУ Нацполіції Житомирської області розповідають, що водійка автомобіля «Nissan Juke», 25-річна жителька м. Львова, рухаючись у напрямку м. Києва, виїхала на зустрічну смугу та скоїла зіткнення з вантажівкою «Volvo», під керуванням 30-річного жителя Закарпаття.

Унаслідок ДТП дівчина загинула на місці події.

Як додає видання ZAXID.NET, водійкою Nissan Juke була власниця відомої у Львові клініки естетичної хірургії Genesis Соломія Островська.

Зазначимо, що Соломія Островська є подругою відомої телеведучої Ольги Фреймут.

Про втрату своєї близької подруги Фреймут повідомила у соцмережі Facebook.


Коментарі

Р
рем

Редакція, приберіть будь-ласка цю херню. Людям в цій сомалійській державі дійсно насрати на цих мажорів- поки не буде можливості вижити, людей не цікавлять такі новини.

Н
Народ

Хто спішить, той людей смішить.

Х
Хто?

Хто поспівчуває? Ці убогі шо ниже пишуть? Бо людина чогось досягла вже в 25років, а вони як вміли з носа в рот так більше нічого не навчилися. А ще коменти мерські писати. Галіма бидлота, так і лишитеся убогими!!!

Т
Троцкій

От нафіга вам гадити на покійницю? Вона ж до вас буде приходити невидима, а потім ви скажете - що за хрінь зі мною, невдача за невдачею...

СЗ
Слуга Закону

Ви є нормальні?? Та худоба і та більше поспівчуває, проявить людяність. Померла молода людина, а ви тут несете чорт знає що. Це просто ганьба.

Г
Гостья

Это, прям, так важно для нас, всем начхать и на Фреймут и на её подруг, права подарили или купила и имеет результат, создают водителям неудобства своим присутствием на дороге.

S
stefan

А хто така Фреймут ?

Y
Yyyy

Ви подуріли? Давайте тепер за каждого знакомого писати. Нам не пох ко там і шо у Фреймут?

Читайте також