Під час зйомок хоромів закарпатського прокурора журналістів заблокувала поліція (ВІДЕО)

25
18

За викликом приїхав навіть головний полісмен Ужгорода Володимир Улинець, посилаючись на те, що його разом з колегами викликали по дзвінку на 102.

Інцидент стався під час зйомок сюжету про статки прокурорів західної України журналістами програми ЦРУ, що виходить на 24 каналі.

Журналісти зацікавилися неабиякими статками першого заступника прокурора Закарпаття Івана Шимона та його родини. Адже 39-річний прокурор задекларував земельних ділянок загалом на 8 тисяч кв м. Нічогенькою власністю володіють також дружина та мати прокурора, який родом з Хустщини.

Дивимося сюжет про життя одного з представників закарпатської еліти з 14 хвилини.

Нагадаємо також, що цими днями неабиякий резонанс у мережі викликало відео відпочинку в одному з клубів Ужгорода головного прокурора Закарпаття.

 

Коментарі

1
123

тест на наркотики срочно всіх підлеглих буде сенсація 100процент

Б
безпрідел

вони і нись брали хабар і крали

Я
Я

Каждый народ имеет у власти тех, кого заслуживает. Видимо именно такая шимонообразная и ко быыкота - и является истинным отражением нашей процветающей и стремящейся к светлому будущемуц страны. Так вот, вынужденя вас расстроить, на этих сельских рагулях светлого ничего нам не светит. И что само печально, им, этим рагулям, тоже. Они сами не понимают, что стали жертвами системы, которая раздавила прежде всего их самих. А именно, их честь, достоинство, порядочность, человечность. Простите, но то, что у Шимона есть людское лицо и тело, это еще далеко не делает из него человека. Да и до собаки ему далеко, те характеризуются верностью. Это просто стервятник, питающийся падалью - человеческим горем, страданием, беспомощностью. Героям Сала!!!

К
Київ

скільки разів на добу пан улинець виїжджає за викликом 102 ??? і чи на кожний виклик виїжджає ??? коли пан начальник, при такому темпі встигає виконувати свої прямі службові обов'язки ??? коли і на який останній виклик 102 виїжджав пан начальник ??? з цим теж треба розібратися. з одного боку в його діях ніби нічого протизаконного немає, але з іншого боку виникає запитання, чому саме він, як висока посадова особа поліції кинувся захищати "порушені права" прокурора ? і чи немає у цьому спруті зв'язку між ними обома по приказці "рука руку миє" ?!

К
колега

пізно взялися за цю мерзоту у державі, їх тих хто став на злочин на посаді викидувати а не звільняти треба як тих скажених псів. Замість того щоб захищати закон вони на нього плювали і самі стали на шлях кримінального злочину. цей шімон має сіти май мало на 15 років у тюрму із повною конфіскацією майна у родини, час з небес упасти на землю

Ж
жебрак

які вони усі нікчемні, усім їм паразитам нашого суспільства прокурорам, суддям, чиновникам на державних роботах в раз стають багатими спадкоємцями.Цю порочну практики цинічної брехні перед платниками податків, які ці перевертні грабували, грабують, треба зупинити шляхом кримінальної відповідальності! До стінки, або як В Китаї до розстрілу за те що вони нажили "непосильним путьом" або пограбування і обкраданням українців!

В
Василь

Бандити,пишу,окупували всі МІСЬКІ структури влади в Закарпатті взагалі і в Мукачево зокрема. Злочинці,які знищили науку,індустрію країни і виморили до Беніной мамі 15 млн.украінцiв. Всі члени ОПГ "Селюки при владі",суцільно, - понаїхавши в наші міста рагулі-терористи. Може для вас,посібників терористів це i "ватна фігня",но для українців - конкретні статті КК по-відношенню до рагулів-окупантiв,які влаштували Геноцид народів України.

1
112

єврасіки всі хочуть

І
Іван

Василь, а тут своя ВАТНУ фігню навіщо розводити....

Х
хабар

як кримінал процвітає бо поліція прокурорів охороняє а не людей піпец.ужас шо роблять мафіозі

В
Василь

"До Іваненко" Кому дзвонити в Київ?!-суцільно укомплектоване точно таким же понаїхавшим тупим рагульём,як і обговорювані істоти(Шимон і Улинець),СБУ давно перетворилося в бандитсько-холуйське бандформування,яке обслуговує виключно інтереси вище стоящих сільських упирів-родичів,окупувавших всі структури влади.Приклад:в 2014-му році в центрі Києва бойовиками американської"Academi" було розстріляно кілька сотень жителів України;наслідками збройного перевороту стали"втеча" Криму,Громадянська війна на Донбасі,різке зниження рівня життя і масова смертність населення...чому СБУ не запобігло збройне захоплення влади на етапі "задуму"?-а тому,що в СБУ - селюки,зрадники народу(которому нібито і присягали!),що обслуговують -повторюся- інтереси тих,у кого болт товщі на дану секунду...інтересами України там і не пахне...держзрада в чистому вигляді,ст.111 КК України.Так все все знають і чудово розуміють!..А Ви:"подзвонити в СБУ,антикорупційне"!..Кому?-точно таким же бандитам-рагулям? Навіщо?Щоб що?!

Д
да

ну і харя

І
Іваненко

Журналісти якісь вялі... чому не позвонили в Київ на гарячу лінію СБУ? Чому не звернулися в антикорупційне? Просто констатували факт і все...

В
Василь

Бандитам-рагулям,окупувавшим владні структури Мукачево: чемодан-автовокзал-рідні Козолупівкі! ДОМОООЙ!!!

Б
безпрідел

хуже як било за 20 років прокурорський безпрідел

О
Олександр

Се пісец шо ся творить.... се ся називать у народі - Вор в законі.... пора уже каністри наповняти бензином.... та наводити порядок самому, праву руку Ланя який фасував наркоту у пелеменному цеху не посадили, а дали можливість втекти за кордон, нащо тоді поліція та прокурори та судді? Балажку уже два роки неможуть посадити, сам Бал... казав шо буде контролювати хід собитій, а шо ми маємо?... нихера.....

В
Василь

Типові рагулі-окупанти,члени ОПГ "Селюки при владі",жируючі за рахунок грабежів простого народу - нічого особливого: на Закарпатті це тупе злочинне селючьё(за яким КК України iсплакався вже) у владі - суцільно.

Д
Дід

Чому кореспондент пише "еліта"? Для таких є інше визначення...

Читайте також