Під Дебальцевом загинув командир БМП з 128-ої бригади, родом з Берегова

9
14

Жахливу звістку повідомили та підтвердили закарпатські волонтери.

Під час відходу українських військ з Дебальцева загинув Олександр Товт з позивним "Ганс" з Берегова, інформує Beregovo.Today з посиланням на волонтерів.

- Одну ніч, 6 грудня провели разом, під ворожими "градами". А вранці Саша показував пробиту броню на його "Crazy frog". Він не втрачав надії - і запрошував нас після всього цього, після війни до себе додому в Берегово, обіцяв пригостити файним домашнім вином... Дуже шкода... Залишилися лише фото і відео, - розповідає волонтер Віталій.

Офіційно загибель солдата поки не підтверджується, але вже незабаром його тіло має бути доставлено у Берегово.

Коментарі

1
123

Офіційно загибель солдата поки не підтверджується, але вже незабаром його тіло має бути доставлено у Берегово. Ось це речення настільки професійне, що я прям не можу. Від журналістів мунету лиш і віє професіоналізмом. Плюс Ви вмієте давати людям надію. Як можна в одному реченні зробити настільки грубу не етичну помилку. Офіційної інформації нема, але тіло привезуть. А якщо він живий і сам зможе дійти? Просто цікаво про що думає автор статті коли пише???

M
Michel

To a military court the Kiev on sale bloody evil spirits!

З
Закарпатец

что ты все про Россию? Ты где живешь? На украине? Так и живи ее заботами и "достижениями" типа доллара за 31 гривень, повышением в 4 раза коммунальных услуг с 1 апреля, войны, 50-ти тысяч убитых, разрушенной страны и экономики, уровнем смертности 1 место в ЕС и 2 место в мире, наркоманией , бандитизмом, потерей Крыма, Донбасса и Луганщины. Ты за Россию не беспокойся - она в надежных руках и там люди живут не в пример украины. Кстати если у тебя нет работы там тебя ждут - дел полно, а земляков там до 3,5 миллионов уже работают и не жалуются на "ватников"

О
Оросвейг

Я так розумію - нараз повісти про всіх убитих не хотіли, бо треба було казати лем про шість. Типерька раз у день-два будуть про когось "вспоминати".

З
Закарпатец

я не закарпатец, я ватный тролль и кацапо-парашное педрило, а путин-хуйло, оккупант, ботоксный шизофреник и педофил

З
Закарпатец

Путина не взяли во внешнюю разведку, что было установлено, что он страдает педофилией. Об этом узнали не сразу, а незадолго до окончания КАИ. Как принято в спецслужбах, от командировки в ФРГ Путина отвели и вернули откуда он прибыл - в Ленингр. УКГБ. Когда Путин был назначен дир. ФСБ, он начал выискивать компромат и уничтожать его. Путиным были найдены в управлении собственной безопасности ФСБ видеозаписи, где он занимается сексом с несовершеннолетними мальчиками. Причем Путина записали в той же самой конспиративной квартире на улице Полянка, в которой был записан с двумя проститутками и Ген. прокурор России Юрий Скуратов. Скуратов о Путине написал в своей книге «Вариант дракона» на страницах 153-154. О видеозаписи Путина с мальчиками знал и расстрелянный у подъезда своего дома зам.директора ФСБ генерал А. Трофимов, который в кругу доверенных лиц сокрушался что ФСБ попало в руки к педофилам.

Р
Рустем

Він поки числиться як пропавший безвісті!!! Офіційної інформації нема. Тіло поки не знайшли! Усі надіяться, що все буде добре

І
Іштван

Тут уже не можна нічого нормально прочитати,бо всі новини,ця скотина путінська "Закарпатец" уже обосрав своіми коментаріями.Шо не можна його вичислити, щоб усі зуби повибивати та всі пальці отрізати,підерасу? Це напевно усі відчувають що під назвою "Закарпатец" якийсь лугандон прячеться,це не наша закарпатська душа,це чужа душа говорить від нашоі імені.

С
саша

солдати говорять, що самі тянули до кінця, а потім самі вирішили виходити з оточення, так і спаслися відсотків 90, а виходить наш гарант і на всю країну бреше, яку його генерали провели титанічну роботу і вирвали бійців з оточення. Кілько мож брехати, чому місяць назад без потерь не вивели людей, бо комусь треба понтувати, які ми круті і життя простих солдат їх не цікавить.

З
Закарпатец

Знаєте чому бандерівська пропаганда завжди буде програвати? Тому що у патріотів все йде від любові до Батьківщині, а у націонал-бандерівців від ненависті до Росії

.
.

втрав нема. сей боец загинув от пьянства и безделья

ПТ
Против Тупизма

Так война вроде как окончена.

КЖ
когда же этот бардак закончится????

это что?ни котла ни жертв!?

П
пп.здець

ЦЕ ВЖЕ ЯКИЙ, МАЙЖЕ ДЕСЯТИЙ ЗА ОСТАННІ ПАРУ ДНІВ, А ПОРОХ КАЗАВ, ЩО ВТРАТ НЕМА, СУКА-ЖИДІВСЬКА, БРЕШЕ ЯК ПУТЛЄР!!!З ТАКИМ ГОРЕ-ГАРАНТОМ В УКРАЇНІ ЗАЛИШАТЬСЯ ОДНІ ЖІНКИ І СТАРИКИ!!!

Читайте також