Під Дебальцевом загинув майор Віталій Постолакі

18
18

Цю інформацію підтвердили в обласному військоматі, інформує журналіст Алла Хаятова.

Віталій Постолакі пішов на війна добровольцем, був керівником розвідувальної групи 128-ої закарпатської гірсько-піхотної бригади з позивним Апостол (на першому фото крайній зліва).

Був вольовою і патріотичною людиною. Ще зовсім нещодавно головний редактор газети "Фест" Василь Ільницький повідомляв з посиланням на особисту розмову з Віталієм про те, як мужньо українські війська тримають позицію під Дебальцевим.

Вічна пам'ять!

Мукачево.Net

Коментарі

Я
яна

коли і де поховають?

З
Закарпатец

Пилип ОРЛИК и написал

З
Закарпатец

НЕ надо СБУ-шных призывов к войне между русскими и украинцами. МЫ ТО ЗНАЕМ КТО ВИНОВЕН В ЭТОЙ ТРАГЕДИИ!!! Не треба шукати винних у цій трагедії десь за межами України. Нi це не москалі і не сепаратисти - це свої: олігархи, бандерівці, продажна інтелігенція, псевдо патріоти і націоналісти всіх мастей. 24 роки ми своїми руками знищували країну, розкрадали, розтягували її на всі боки. Була промисловість, міцне сільське господарство, якась ніяка але безкоштовна медицина, одне з найкращих утворень в світі - де все це? ЦЕ ЩО КЛЯТИ МОСКАЛІ? АБО СЕПАРИ?ДУМАЙТЕ ГОЛОВОЮ, А НЕ ТИМ МІСЦЕМ, ЧЕРЕЗ ЯКЕ ВАМ ВБИВАЛИ БРЕХНЮ ПРО ВИНЯТКОВІСТЬ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ.

ПО
Пилип ОРЛИК

представники руського миру пора вам вже йти на захист отечества в ростов,чи москву,там скоро ваших будуть мочити, а ви тут на диванах пердите. хуйло з янеком зачекалися істинно ваші президенти правильні і демократичні,а головне -не бандерівці і не фашисти - просто від нечистого. А такі як ви -це їхні легіони,Дофіга ще мразі на землі І її треба просто знищити.

УХ
убей хохла

не спрашивай почему, просто убей. Убей за расстрелянный в Киеве Беркут, убей за сожженных заживо в Одессе, убей за ежедневно расстреливаемых в Донецке детей, женщин, стариков. Не спрашивай почему, просто убей. Убей, иначе он убьет тебя.

ЗЛ
Золтан Лендєл

А чому Андрій Балога Павло Балога Андрій Петьовка Ростислав Федів не воюють в АТО ? Чим вони кращі за нас ???

ДС
до софіі

ти докус зомбі.звідки ся усрала?

С
спарта

Слава Герою!

С
софія

Побольше бы таких людей! Хорошие люди везде нужны!

Я
Яцик

Жити будемо, гуляти будемо, а смерть прийде - помирати будемо!!!

Z
Zoltan

Майора жалко, но сам себе такую судьбу выбрал. Пусть земля будет пухом для него :(

С
софія

Ви,марія і придурки типу неї,почитайте,що майор Постолакі казав про цю владу і про таких виродків як ви.Причому тут влада? Він вмер за свою землю,за те,щоб ви,суки, могли ходити по кавярнях і фестити на фестивалях.

СК
Сергій К

Вічна пам'ять, герою. Смерть путінській нечисті!

С
софія

ти- паскуда москальська- забирайся в свій мордор, або краще- здохни, це такі як ти- вбивці, а на фронті гинуть кращі з нас.Слава Україні!!! СЛАВА ГЕРОЮ!!!!!!!!!!!

О
Оросвейг

Не гойкайте дурницю над померлим ! Він був лем вояков, которого загнали на смерть. Така служба у воєнних Я дуже не хочу, аби така служба була у другиз моїх земляків. Може то перемирря спере ту паскудну войну.

Ш
шоні

А разом з ним ще 40 чоловік загинуло. Влада замовчує...

ВП
Вечная память...

Вечная память Герою. Откуда был родом Виталий? Ужгородец?

ЧП
Чиновники пида****

Хорошый человек был....

Читайте також