Під Дебальцевом загинув Олександр Капуш з 128-ої бригади

27
7

Про це інформує волонтерка Тетяна Дюрдь, а також знайомі закарпатця у соціальних мережах.

За повідомленням волонтерки, Олександр загинув від поранення осколком у вісок в районі Чернухіна. Коли саме сталася трагедія не повідомляється. Водночас, про загострення ситуації саме поблизу цього населеного пункту в районі Дебальцевого Мукачево.net інформувало ще на початку тижня.

Олександр народився в Ужгороді 27 липня. Цього літа йому мало виповнитись 24 роки. У Вконтакте він залишив статус "Рабів До Раю Не Пускають".

Огиду викликає те, що низка терористичних спільнот оприлюднило інформацію про гибель Олександра в шопіністичному стилі, давши посилання на його профіль у Вконтакте. Відтак, сторінка закарпатця тепер заповнена не тільки співчуттями знайомих, а й шовіністичними репліками кремлівських ботів та "вати".

Відтак, дуже важливо, аби Закарпаття віддало шану герою.

Мукачево.Net

Коментарі

Ж
Женька

Шкода хлопця!Гарний,молодий,сильний!Поки Україна втрачає справжніх чоловіків,молодих і сильних духом хлопців,Росія позбуваєтсья наркоманів,зеків і всякої наволочі.Щирі співчуття родині загиблого,батьки виховали дійсно Героя.Жаль,що ми його втратили...

У
укр

СЛАВА ГЕРОЮ !!! ЗАГИНУВ ЗАХИЩАЮЧИ БАТЬКІВЩИНУ ВІД РОСІЙСЬКОЇ НАВАЛИ,СПОЧИВАЙ З МИРОМ

P
Parasjuk

Deutsche Sicherheitskreise rechnen nach Informationen der Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung damit, dass bislang bis zu 50.000 ukrainische Soldaten und Zivilisten in den Kampfen im Osten des Landes ums Leben gekommen sein konnten. 08.02.2015 Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung Нiмецька розвiдка нарахувала 50 000 загиблих солдат i цiвильних за час конфлкту. Вам мало?

Л
людина

Ото якби була порядна зброя, та професійні накази то наші хлопці вже давно погнали б тих москалів!!!

ПТ
Против Тупизма

Мы не должны прятаться от мобилизации,кто если не мы защитим нашу страну от врага?Долг каждого гражданина Украины защищать отечество,бывает и ценой своей жизни,но ведь это война.Настоящих мужчин больше чем тряпок и мы победим однозначно. Слава Украине.

Н
Нижньоворітець

Царство Небесне Тобі Герою. Нехай всемогутній Бог прийме Твою душу...

ПТ
Против Тупизма

К 00.07,ты редиска от себя пиши ок?

Читайте також