Під Дебальцевим загинув ще один закарпатець - Олександр Тербан (Офіційно)

12
48

Він родом з Чинадієва, але мешкав у Новому Давидкові.

Цю інформацію Мукачево.net підтвердило офіційне джерело в 128-ій бригаді, яка тримає позиції під Дебальцевим, а в мирний час дислокується на Закарпатті. Закарпатцю було 33 роки.

Зрозуміло, що під час виконання військового завдання, адже у Дебальцевому в останні дні просто шокуючі бої.

У Олександра Тербана залишилися жінка і 2 дітей - хлопець і дівчина.

У селі загиблого уже готуються до поховання.

Олександр був чудовим кухарем, працював у ресторанах Мукачева та навколишніх сіл. Варив смачний бограч і на війні. Кажуть, снаряд влучив прямо в кухню, де саме перебував закарпатець.

Мукачево.Net

Коментарі

Ш
Шонi

Угорський Парламент в ультимативній формі зажадав від уряду України не закликати етнічних угорців на війну, в іншому випадку буде відключений газ для України.

И
Инга

во имя чего умер этот человек,оставив детей сиротами,жену -вдовой,родителей своих одних??я работала с ним и знаю его как порядочного и позитивного ,доброго и ответственного человека.прекрасного повара....а теперь что???двое детей сирот.ну почему никто из родственников президентов и депутатов не идет на войну,прячутся по кабинетам,пью,едят и спят спокойно.превращая нас в рабов.больно за будущее наших детей--останутся многие сиротами,пенсионеров не станет что б им пенсии госуд-во не платило.демография упала ниже среднего .не страна а сплошная утопия.задумайтесь матеря.дети и жены--во имя чего вы отпускаете туда своих мужей.сыновей и детей.держите их,чего бы вам это не стоило.и тогда они будут с вами .рядом.а депутаты и президент пусть берут в руки автоматы и идут воевать...соболезную семье Александра....

З
Закарпатец

Совісті у тебе Андрій зовсім немає - посоромився б пам'яті загиблого матюкається в цьому блозі

ДА
дебіла Андріяку на гілляку!

Пропадь хлопче з своїми дебільними коментарями.

А
Андрій

Друзі, не ведіться на рашистську пропаганду. Хіба тисячолітня історія нічому не учит? Хіба тепер не краще бити рашиста всім разом, чим далі ун нас по одиночку перелопає? Уже туй ділят нас кремляді "там русини, там галичани, там хазари-половці, там кияно-чернігівці, там ще хтось", і по всіх областях пишут "ідіт дома, то не ваша война". Но та ідіт дома, та сидіт дома, доки до вас не дуйдемо?!

А
Андрій

Айяйяй! Як же це не красиво і не пристойно називати хуйла хуйлом! Набагато гуманніше просто зарядити Градом по автобусах і житлових кварталах українських міст, як це роблять хуйли, а чьо?

З
Закарпатец

До редакції: поважайте читачів - видаляйте бандерівських дебілів, їх суцільний мат принижує мукачівську аудиторію. Тим більше не уявляю що щущают родичі загиблого земляка - ганьба.

ПД
простак2 до простаку

а ти що непогоджуєшся з тим що я написав? то я незнав що є такий нік)

П
простак

кот-то присвоїв собі мів нік? люди оставайтеся людьми.

V
vbnvb

Уникальный и действующий продукт который реально помогает бросить курить за 2 дня! Я ЭТО СДЕЛАЛ и вы сможете!вот я все описал -- nosmok.gu.ma

РД
Редакція до Нати

Ми намагаємося модерувати коментарі. Самі бачите який потік. Читайте новини, не коментарі.

А
Андрій

Се майже туй пише один із тих "героїв" кізяків-апущенців, який один лиш донецький аеропорт із травня мінімум 120 раз уже захоплював. Так, із-за вас ублюдків ми мусимо ховати найкращив своїх синів, а вас закопують як собак без хреста і молитви. Вічна пам"ять і шана Герою...

Н
Ната

Ви "mukachevo.net" кончений сайт. Не можна нормально почитати новини із-за коментів, які тут постійно одні і ті же козли пишуть. Або модеруйте нормально..або нах відключіть коменти.

П
пенсіонер

Шкода людину, так нічого і не змінилося у цій державі, як були олігархи, бандити так і дальше правлять. Мало того посилають на війну, щоб віддати своє життя аби вони і їх сімї дальше крали!!!ОДНА БАНДА ПІШЛА ІНША ПРИЙШЛА на КРОВІ ЛЮДЕЙ ТАК НІКОГО І НЕ ПОКАРАЛИ ЗАНЕБЕСНУ СОТНЮ, ІЛОВАЙСЬКИЙ, ІЗВАРИНСЬКИЙ КОТЕЛ І 50 ЗБИТИХ ДЕСАНТНИКІВ!!!

М
Місний

О,вата стєкломойна(закарпатец,666 і т.п.)і другі гамани назад ся пробудили.

ПС
Путин сдохни наконец-то

А ти чікош дебільний як от дохтора втік!!! пане докторе, уколіть му успокоітєльноє бо путать цифри - множить на сто!!!

ПС
Путин сдохни наконец-то

ану кацапня грибана закарпатська, загрузила свої файти, взяла чумадани і на... у парашастан! Там дуже дубрі жити, долар по 72рублі, гречка по 200рублю... А самоє главноє - там ваше любимоє х@у@й@л@о метровоє жиє. Ублюдочне отродіє без роду і фамілії!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

О
олександр

вічна память

Ч
Чикош

ВС Украины потеряли за 15 дней почти 1,5 тыс человек убитыми

ГН
герої не "вмирають"

герої не вмирають а ви самі розумієте що кажете? якраз шо герої УМИРАЮТЬ і стають удобрєнійом для землі завдяки цій владі!! ви що воюще посліпли? життя даєся єден раз! ЄДЕН! в ньому ниє кнопки (Restart) вас закоплють у зимлі й натому всьо ви будете удобрєнійом для черваків! а всьо через таких як наші сліпі вожді! краще отсидіти як черваки вас будуть їсти! шо ну типирь ану де щи туй патріоти якіби воювали? бо черваки проголодалися!!! (знаву шо адмін йсе удалить но ти адміне задумайся над тим що я написав а дальше думай чи підкорятись "ПИСАНИМ" законам чи абитя черваки їли?) йсе наша політика така!

0
007

Я як простий громадянин хочу знати ,хто з чиновників,або з їх родичів дістав повістку?Хто знає-опублікуйте.Дякую.

П
простак

адміни невидаляйте прошлу смс бо якщо ви нормальні то ви в курсі) а якщо ви нелюди то видаляйте!! бо туйка вам цензура важніша за життя людей!! поставте себе на місце цих дітей у теперішній час!

П
простак

люди для когось стали ФАРШОМ!!!! і більше нічого простий фарш яким годують псів! йсе ми хотіли? ))) Вічна память нашому земляку! дуже шкода таку людину і його дітей що стали сиротами (я знаю що це таке) но одне можу пообіцяти цим дітям, що я помщусь тому через кого вони стали сиротами.!

Н
Нянько

до закарпатьця Полностью согласнн из ВАМИ!!! Я у Мукачевi быв послiднiй раз два рокы тому и проiхався усяде по городу, а типирь упувiште ми де мясокомбiнат,точприбор,ЗКЛ,Мебельный комбiнат керпiчный завод молокозавод итд де??? Аэродром знищили а валютов чехам платять за розворот над ними усё што мож было всё продали на металолом лiсы урубувуть на Iталiю та у сёму ШТО МАЦКАЛЬ виден вам по ухам iздять так як iм треба iформацiю донести скоро и зеленый ринок знесуть тай буде БАРВАЛЕНД менi дуже шкода ош докiть самi не увидете де правда та другому не вiрете!!!Не ведiться на призивы рады не пущайте своих дiтей ци чулисьте обы кось писав што загинув депутат авть його родич НЕТ и не учуете бо вни не идуть войовати лем проста чилядь!!!!Я даже знаву ош мiй коментарь дорас удалять а вть обхають таги усе! Най ВАС БОЖЕНЬКО БОРОНИТЬ!!!

RV
Rusyn Valerij

Не треба про героїв розказувати.Якщо війна - то громадянська,якщо АТО - то карательна операція.Жаль чоловіка.Діти сиротами лишив.І в імя чого?Аби Порошенко і Яценюк були коло корита?

Я
Я

Світла память нашому Герою ! Треба вклонитися родині за те що він загинув, всім нам . Гарна була людина. Хлопці про нього казали що він навіть перловку варив так що пальці зїсти можна. Боже успокій його душу. Будем памятати, шанувати. Без цього немає майбутнього. Дуже боляче.

Х
ххх

його діткам 11 і 6 років

Н
Нянько

До Андрiйка Ниборе сходжи до дохтора може ти поможе хотя наврядлi!!! Котрых царю сь те поклали такых и маете пожинайте плоды свого саду!!! А хлопця шкода Вiчна Память Йому!!!

А
Андрiй

Будь проклята киiвська влада,яка розв'язала громадянську вiйну в Украiнi. Внаслiдок чого гине цвiт нацii в братовбивчiй вiйнi. Люди, вiдкрийте очi !

А
Андрій

Будьте ви прокляті кацапи! Вас треба знищувати десятками за кажного такого нашого невинного Героя, який лиш захищав Батьківщину! І ви, істерички інтернетні, отямтеся - у Придністров"ї не було Майдану, у Грузії і Чечні не було Порошенка і жидів, у Фінляндії і Прибалтиці не було Коломойського чи бандерівців. І шо, помогло це їм проти рашистів? Не розв"язували сатаністи-маскалі війну і окупацію, не вбивали, бомбили, нищили? Причина в іншому - доки існує це вселенське зло - паРаша, доти всі ми в небезпеці.

П
пенсіонер

Шкода людину,батька а в Україні так нічого і не змінилося, одна банда пішла, інша прийшла!!!

Z
Zoltan

Вечная память? Кроме родителей, браттьев и сестер разве кто-то споминает тех ребят, которые так же бессмыленно в Афгане погибли? Имена уже забыты давно хотя минуло всего лишь 25-30 лет :(

ДМ
до мами і закарпатця

СОЛІДАРНИЙ З ВАМИ!ЧОМУ ЖИТТЯМ ТАК ТЯЖКО ВИПЛЕКАНОІ ДІТИНИ НАШИМИ НАДЗУСИЛЛЯМИ МАЕ РОЗПОРЯДЖАТИСЯ ДЕРЖАВА,ЯКА НЕ СПРИЯЛА,А НАВПАКИ ВЕСЬ ЧАС СТАВИЛА НАС НА МЕЖУ ВИЖИВАННЯ. ПІСЛЯ СЬОГО ВСЬОГО ЯКЕ МАЕ МОРАЛЬНЕ ПРАВО ВІДБИРАТИ У НАС НАШУ ОПОРУ НА СТАРІСТЬ У ЯКОСТІ МІШЕНІ ДЛЯ СЕПАРІВ,ЯКІ І Е ПОРОДЖЕННЯМ НАШОІ ВЛАДИ ОЛІГАРХІВ СКОРОБАГАТЬКІВ ЗА НАШ РАХУНОК В КІНЦІ КІНЦІВ.

М
Михайло

Всі тільки й пишуть, "Вічна пам"ять". І що з того? Немає ніякої вічної пам"яті. Через рік про цього человіка всі забудуть. Біль і страждання тільки його сім"ї. Йому треба було жити і жити. Бути ти проклята, війна!

Й
Йосип

Я його знаю вын з Чинадыэва Вічна йому память!

В
Варош

Шось у нас послідні дні - каждий день про убитих земляків. Просто ППЦ.

П
паре

Усіх держслужбовців хай відправляють їм і так народ платить зарплату яку вони нахаляву беруть і нічого не роблять

М
Михайло

Помирають найкращі, залишаючи своїх дружин і дітей! Це просто жах! За Що? А жоден прокурор чи його син не загинув! Ні депутати ні судді не воюють. А чому ляшко не на фронті? Де син турчинова, авакова і порошенка. Чому не воюють? За що ви люди голосували? Дайте відповідь.

М
мама

Люди ! Не відпускайте своіх дітей,чоловіків на цю необ'явлену війну .За чиісь інтереси.Вони все що роблять знищують здорову націю .А Вам принесуть своі співчуття! Я теж мама і не дозволю забрати свого единого сина , якому держава не дала на 1 навіть літер молока .

ДП
Для Павел

На жаль,друже,ця влада копае могилу тобi......

М
мкчв

Якщо вірити не офіційним даним - в дебальцевому вже котел. Наші ЗМІ ясна справа все по іншому показують...

П
Павел

Якщо наше керівництво щось не зробить з дебальцевським котлем тоді буде велика біда там 8 тисяч військомих зсу та 128 бригада з Ужгорода якщо Іловайська трагедія повторится тоді ця влада може собі могилу копати.........

Є
Євгенія

Він був єдиним сином у матері...Ця війна забрала його у коханої дружини та діточок...

Ч
Читач

Скільки років загиблому? Якщо дітям 21 і 16?

Р
Редакція

Вже уточнили офіційну інформацію, дякуємо

Ю
Юрій

Помилка у прізвищі.Загиблого пріщвище Тербан а не Щербан.

М
Марианна

Уезжайте на заработки, нечего уничтожать свой народ!!!

ЦЖ
це жах...

за тиждень четверо закарпатців...

Читайте також