Під головною ялинкою Ужгорода знімали кліп Геннадія Донецького та гурту "Числа" (ФОТО)

10
0

Cьогодні на Театральній площі в Ужгороді понад дві години поспіль тривало справжнє святкове дійство з Дідом Морозом, бенгальськими вогнями, масками, гірляндами, музикою та святковим настроєм.

Це відбувалися зйомки відеокліпу на пісню «Рождественская» Геннадія Донецького. Сам музикант займається музикою професійно понад 20 років, має кілька сольних альбомів. А зараз – є лідером гурту «Числа». Разом зі своїми товаришами по гурту він вирішив по-новому поглянути на пісню «Рождественская», написану ще у 1998 році і зняти на неї кліп. Кліп музиканти створюють своїми силами, акторами кліпу є друзі і рідні музикантів.

Автор пісні ще не має остаточного бачення сюжету кліпу, однак упевнений – він вийде справді хорошим святковим привітанням для усіх краян. «Зможемо зробити з цього якусь історію на екрані – зробимо, -- каже композитор і поет кореспондентові Мукачево.нет – Не зможемо – покажемо просто емоції людей, їхні обличчя. Погляньте які вони чудові, радісні, усміхенені, святкові. Це ми! І ми будемо ілюстрацією цього свята.»

Щодо релізу кліпу, то він, згідно планів авторів, відбудеться десь за тиждень на обласних каналах, яким кліп презентують для показу. Також кліп з’явиться у інтернеті. Оператором цієї роботи став Олексій Артєм’єв.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також