Під ялинку: Із 1 січня "євробляхерів" жорстко штрафуватимуть

17
90

Верховна Рада прийняла у другому читанні законопроєкт, який передбачає відтермінування штрафів до 31 грудня 2019 року.

За правки до законопроєкту №2288 проголосували 285 народних депутатів. Загалом було подано 16 правок до другого читання, але лише 11 із них були враховані.

Автори законопроєкту вважають, що попереднє відтермінування штрафів до 20 листопада 2019 року "у повному обсязі своєї мети не досягло, через що виникла необхідність у внесенні змін до Митного кодексу".

Зокрема була пропозиція внести зміни до "Заключних та перехідних положень" Митного кодексу, стосовно автомобілів ввезених з порушенням митних правил з 22 серпня по 31 грудня, а саме те, що водіям автомобілів не будуть застосовуватися найвищі штрафи та конфіскація, але залишаться штрафи у розмірі 8500 та 17 тисяч гривень.

У Державній фіскальній службі повідомили, що порушення строку перебування тимчасового митного заїзду будуть каратися штрафами від 85 тисяч гривень і до 170 тисяч в залежності від кількості діб порушення.

Крім того, передбачена відповідальність за передачу транспортного засобу особистого користування, тимчасового ввезення на митну територію України, у користування або володіння іншому обличчю, а також використання автомобілів у комерційних цілях, понесе за собою штраф у вигляді двох тисяч неоподаткованих мінімумів – 34 тисячі гривень.

Згодом, в прес-службі МВС повідомили, що поки не каратимуть водіїв. 20 грудня, відбулася нарада за участі прем’єрміністра Гончарука, міністра внутрішніх справ Авакова, міністра інфраструктури Криклія, голови громадської організації «Автоєвросила» Олега Ярошевича та представників поліції, на якій обговорили проблеми позиції уряду та власників "євроблях".

В Уряді пообіцяли розглянути зміни ставок розмитнення автівок на першому засіданні у новому році – 14 січня.

В свою чергу, в МВС зазначили, що до прийняття нових законів, поліція накладати штрафи не буде.

Коментарі

Ю
Юрист

А що толку що хтось запалить свій будар всерівно штраф накопичений прийдеться платити.....а далі ще буде для порушників цікавіще....

Г
Голесо

19:51 А ти не дятло?!))Кіть они спалять...ти даже тристо євро не получиш з машини?!))Ти сам собі враг...Там врачі шо плачуть,учителя,вояки,бабушки... місто того бо получали як данину,"низьку ростаможку"(з транзітних ростаможених машин)на постоянів основі,не разову космічну,у свій карман,через бюджет,получать"шиш".Може пенсіонерів на луну отправити з учителями,вать спалити,также проблема отпаде...))) Кстаті немаю євробляхи і немав...Но Ваша логіка як і естетика з співами,поражає,як так мош нехотіти получати гроші)))))))Може Вам треба на яблочках указовати,як у школах?шо такоє плюс і мінус...)Як казав Януковощ-АСТАНАВИТЕСЬ)))Понизьте налог...5.10.Балашова то предлагае...налоговий рай,на тереторіі укри...

Ц
Центровський

До Рем.Мовчи любий.

Р
Рем

Краiна моральных уродiв !!!

ДБ
Дятлам бляхарям

Зберіться вмісті та запаліть свої хліви в знак протеста як нись зробила так якась жона

МШ
Мама шоні майдауна

Мротт-майдаун 19:27 .Ти не за кордоном живеш і працюєш ,а в циганському таборі копченим брудні пуци сосеш.

М
Мротт

Не хочете давати вiдповiдь!!! Очевидна, зрозумiла поведiнка гнилоi нацii пiд назвою « язва европи» -вукраiна ! Зависть, гниль, тупiзм, воровство, руйнування, вбивство один одного (АТО, громадянська вiйна), барыгы, корупцiя на всiх гiлках влади...ось такими епiтетами я користуюсь, коли в мене питають про вукраiну за кордоном де я живу та працюю!!!

Ш
Шоні

Жию туй на закарпаті с 1975года і дивуюси з містних людей. Странні люди ,ужерли би сусіда свойого.

ДН
Дітвак на опельви

До Чуєш але...но позирай на ньго,усе коло його окна іізжу,та все за мнов позирать,як маньяк,та мушу више 100км у годину од нього газовати...Сам страшний,немитий,курить як паравоз...Ненавижу го)))))))

ЧА
Чуєш але

У мене под вікном якиїсь дітвак на польському цуравому Опельови літає. Вишше 100км/год їде Немитий, цуравий, коптить як із паровоза Ненавижу го

Н
Неважно

Но шо укр номера? Буде і у нас на улиці празник, скоро розтаможемеся, а ви будете од нас купляти ті євробляхи би її розтаможити і перепродати, перекупи га***мі, завідуйт4 молча, і платіть кредити авать отдавайте сусіди долг, роблячи на Чехах.

Т
Товкан

Ідіть у Паланок та побзерайше шо ваш колега євробляхер збив стовп та вер машину на обочині Бо загнав машину на якогось діда глухонімого та може собі позволити версти машину там

С
Середина

Тут з самого ранку кловани виступають, що машини мають дорожчі за 300 євро. Ви що для людей зробили, щоб діти ваші і внуки знали, що батьки їх славні? Чи маєте ви час молитися за своїх дітей, щоб не шукали вони блага поза батьківською хатою. Чи постійно женетеся за довгим рубльом. Більше поваги викликає вчитель, лікар, який не може собі з зарплати відкласти на авто, який живе з того, що Бог дасть і їдуть обоє на роботу маршруткою чи йдуть ногами. Чим вам недруги лікарі, вчителі, що ви хочете їх постійно перехитрити? Мерзота, яка забула чи не знає про людське потім дивується, чого у лікарнях нема лікарів, погані дороги і тп. Зате має будару дорожчу за 300 євро і шкірит зуби напоказ. Пише розумна книга: "Хто риє яму на друга свого, у дітей того очі витечуть".

В
Віолетта

Кіби і 100Євро розтаможка була та бичари би ричали шо то дуже дорого!

З
Закарпатцю

На бутилку, бігом!!!

ЧІ
Чайникові і додікови

Ви точно получите, то шо так випрошуєте)

Д1
до 16:42

23тис€ вивалив за 30-річний Опель Кадет на бляхах?? Ну ти лошара! :)))))

Я1
Я 15:35

Чому не даете вiдповiдь на просте запитання ???? А говорите одне i теж саме: будари, бляхи !! Мое авто коштуе 23тис€ , платив готiвкою, а не так , як ви укр,ном в крелит ! Дайте вiдповiдь, що до « розткможки» в 1000 € за авто починаючи з 2010 року ??

J
jura

https://mvs.gov.ua/ua/news/26996_MVS_ta_gromadska_organizaciya_Avtovrosila_dosyagli_kompromisu_u_pitannyah_rozmitnennya_avto.htm

Ч
Чукча

»Патрульні Мукачева шукають водія Volkswagen, який зніс електроопору» Євробляхарі се ваш туй машину вер?

МШ
Мама шоні майдауна

15:35,кобила стілько не вартує.

1
1

ПРОДОВЖАТЬ ВОЗИТИСЯ МОШ ФОСО АВИ СЯ ЗАКУСІТЬ

З
зд

здати насвалку будари апак конзерви будуть брати с розборки) ми будеме возитися на євро би ся задушили усі

ДН
До нижнього

Якби була « розткможка « 1000 $ машина з 2010 року тот, що би ви зараз писали тут ? Хто дасть чесну вiдповiдь з вас погнилякiв укрiв ?? В мене машина коштуе 23тис € ! Чекаю на вiдповiдь !!!

МШ
Мама шоні майдауна

Євробляхари то ні до навчання ні до роботи не годні.Тілько контрабас возити і шпекуляцією займатися. А потим будут просити пенсії .

Б
Бейці

Євробляхери можете писати тут шо хочете, а з 1 числа будете на маршрутках возитися

З
Закарпатець

"євробляхарі" то є ЖЕБРАЧЬ та козли - ЖИРНА КРАПКА!!! ХАНА вам дебілоїдам, халява ЗАКІНЧИЛАСЯ!!! У хліб бидло нараз.

В
Водій

Читаю, у Рівному спіймали Робін Гуда, який спалив більше 10 автомобілів. На допиті каже, "що палив тільки поганим людям, бо судді разом з бандитами і покривають поганих людей за гроші". Бачу, ті що хитрять, дурять люд, купують собі автомобілі дорожчі. Хто чесно вчителює, лікарює -має скромніші по вартості авта. Тому висновок, що яке б авто не було, Робін Гудам воно по силі. Потрібно бути доброю людиною!

П
Павло

Невже докерувалися до того, що пенсії, зарплати і на розвиток інфраструктури гроші, окрім розтаможки блях, нема де взяти ?

ЧЛ
Чайникови Лісникови

Хто тобі завідує жебракови нещасному який машину розтаможити неваловшен? Мені вас шкода, возіться дальше на своїх хлівах. Та чекайте безплатної розтаможки

ДД
До додіка лісника

А відки в бюджеті гроші візьмуться на пенсії, зарплати і на розвиток інфраструктури??? Кіть такі додіки як ти не роблять нич і податки не платять. А розтаможку хочуть оби задарь зробили. Ми із за вас дібілів «євробляхерів» границю проїхати не могли бо ви бастували і перекртвали дороги

Л
Лісник

Які ж у нас люди п*дараси, завистливі. діло не в євробляхах, діло в справедливій ставці розмитнення, як у всьому цивілізованому світі. А з такою бидло публікою, яка не способна на протест і відстоювання своїх прав, ми ніколи жити нормально не будемо. І за згадування "євробляха" у подібному ключі, треба бити в писок, бо бидло тільки таку мову розуміє.

ДН
до нижньої марги

маржино тупа,ти колись відів 20000 євро у купі))?ти ніщеброд кончений,пассат б5 твоя недосяжна мрія максимум))того тут так в диван пердиш))

М
Майдаун

Ремця відп*здили євробляхєри аж він си всрав в гаті .Ненавидит тепир вас бляхєров .

ДВ
До водiя Рем

Вийди на дорогу та подивися хто як iздить i на яких номерах! По-друге , Ти бовдуре водiю, в украiнi близько 34 тис .помирае людей в ДТП !!! По твоiй логiцi-барана -Це все винуватi евробляхи ? Далi, всi самi гучнi ДТП в вукраiнi були скоенi на яких номерах , хтось сiв в тюрьму ???? Тому закрийте пыскы...не евробляхах проблема , а в вiдсутностi адекватноi судовоi та правовоi бази в дупляндii, дякуючи бовдурам украiнцям !!! Не було порядку i не буде -начинка в укрiв коричневоi субстанцii !!!

В
Водій

...Внаслідок цього було зроблено висновок суспільством, що бляхарі - це їздюкі - неадеквати,. Їх почали боятися і остерігатися як хворих на сифіліс,ВІЛ чи прокажених. І навіть зараз на укр номерах видно серію, яку видавали бляхарам.

В
Водій

Автомобіль є засіб пересування. Уже нікого не здивуєш ніяким автомобілем, кожен має те, що йому потрібно. Співчуття тим, хто авто має у кредит, ремонтує у кредит, не має за що відремонтувати або купив дороговартісний автомобіль, який вимагає дороговартісного сервісу і не має ні спокою ні сну . Проблема бляхарів, на мій погляд, не у тому, що хтось собі купив європейську непотріб вигідніше. Проблема у тому, що у своїй основі бляхарі, які ніколи не були шоферами і за зароблені 300 євро на митті туалетів, разом з автомобілями купували права у поліції. Їхали потім по дорозі ті їздюкі- бляхарі хто як хотів і хто як міг. Про правила ніколи не чули. Декому приходилося зауважувати, що по правилах так не їдеться, то один відповів - ти їдеш по правилах, а я по дорогах...

П
пупі

аж скарідно читати,єнна зависть..то каждого лічноєи нехер туй судити...сим і отлічаєся менталітет тих,ко щитає себе укром!!!

Р
Рем

Едина та справжня проблема в тому, що власники на укр номерах давит жаба , що ix автомобiль впаде в цiнi , коли буде 500€ за розтомажку автомобiля пiсля 2010 року виписку!!! Тодi буде i прописка i все необхiдне !! То що на таку ситуацiю скажете ? Знову будете кричати про будари? Насправдi, ви гнила нацiя з геном-чим гiрше в суciда тим краще !!! До речi в мене авто за 23 тис € .тому закрийте писки, фоняки взявши укр.авто в кредит !

Р
Річі

Дали вам повно часу розтаможити свої хліви...куда вже переностити? Совість майте! Вже рік як говорять за сі бляхи. Поблажки дають

З
Закарпатець

ПОЧИНАЄМО Майдан против "євробляхогівна"!!! УВЕСЬ цей хлам нерозмитнений НА СВАЛКУ!!!

А
Андрей

Все нерастаможеные под пресс на переработку. Как авария,так евробляха. Заплатят денег,начнут беречь.

Д
Діґув

До чого сі діскусії? Лишилися самі старі і уставші машини які ніхто не збирається розмитнювати Мало того - їх ніхто не ремонтує вже давно і даже не миє. Шо не євробляха їде по городу - то замащена як трактор з поля

Б
Біко

Доки не буде нормальних доріг та люба іномарка цурбаком стане за пів рока. І не важно чи то 1990 чи 2000 чи 2010 рік. Яка на україні середня зарплата? За ті гроші обслужиш машину???? Не вірю. Откладеш? невірю.

ЄХ
Євро хлам

Мало нам старі Жигулі Москвичі і Волги 50 річні коптять та ви ще свої хліви поприганяли з Європи та радуєтеся шо возитеся на немитій машині. Май більше радуєся тот ко продав їх вам в Європі. Бо за утилізацію не платить, а дурному українцьовии продав

М
Маша

Треба вводити проходження техогляду. Євробляхи його ітак немають бо виїхати в Чехію чи Польшу Литву не можуть.

ДЗ
Для Закарпатця

А ті хто розтаможують та не такі же будари? Попригяняють вам з 500-ма тисячами пробега та щи й і держава і перекупи на вас лохах гроші зароблять- но за то ти думай шо то не євробляха, пів жизні гроші на розтаможку збирав та типир учить остальних оби були такиже лохами))

ПЗ
Підьримую Закарпатця

Хто хотів та вже давно розтаможив

З
Закарпатець

Як свідчить життя, більшість з власників цих "євроблях" НІКОЛИ НЕ МАЛИ ДО ЦИХ ПІР автомобілів, та вирішили що їм "щастя поперло придбати за дешево собі цурбак. Позалазили в борги, назичили грошей тай "купили" (так ці барани думають) собі авто. БІЛЬШІСТЬ З НИХ НЕМАЮТЬ ЗА ЩО ЖИТИ, сім'ї бідствують, БОРГИ ПО квартплатам, за електрику, за газ, але "ЗАТО МАУ авто, я типирька САМ ПАН"!!! У цих баранів не те що до цих пір НЕ БУЛО грошей на розмитнення. у них навіть на ПІЛЬГОВЕ розмитнення НЕМАЄ грошей, ось звідки це фіктивне "невдоволення" владою, що при Порошенкові, так само зараз при Зеленському. ЦІ пеDERASти хочуть ЗАДАРМА - НЕ РОЗМИТНЮЮЧИ мати ВСЕ!!! Ідіть робити кастрати та не роби. Хто ХОЧЕ мати авто тот РОБИТЬ, ЗАРОБЛЯЄ, СКЛАДАЄ ГРОШІ та й купує собі автомобіль. А ви просто ГНИЛЬ.

У
утлевийл

утлевийл рулить

А
ахах

які ви всі гнилі і ко*чені)))

4
4

ТИХОСМОТЕР вам цюря би списалибо УКР БУДАРИ ГНИЛІ

Т
Техогляд

Найгірше те, що у багатьох бляхах потрібно робити мотор і ходову. Ще як введуть техогляд, то багато тих будар не пройде. Бо коптять начорно і насиньо. Тарабанять підвіскі майже у всіх, стойки гойдаються без зупину, як кутинь на весіллі.

Ч
читачі

МАШИНА ЄВРОПЕЙСКА ТАМ ХОДУВУ ЗРОБИШ ІЗДИШ А КУПИШ ТУЙ МАШИНУ НЕМА ДЕ КЛАСТИ УСО УБИТО ГНИЛЕ МАШИНА ЗЄВРОПИ ЗАІЖАЄ НА ЦІ ДОРОГИ ТА ВШОЦІ ТО УКРА БУДАРИ ЦУРБАКИ БОВАС УКУРИЛИ УЖЕ

Ч
читачі

МАШИНА євро СУПЕР не може купити туй цюря шо на потході уже у європі люди ЯКІ атуй звірі!!!

1
1

ви нехочете би пак загнати ростамошку дишеву усе мати ави не євро будари ростаможили цюря шо іде варишом гибо го свалки утягли

ДД
до дибі,л.в

шо ви кончин.заілибо один одного само кочен. країна

Ш
шшш

11111 правий на всі 100

1
111

бубочка то ко*?

Б
Бачі

Дайте бубочці ще 100 днів :)

1
111

"євробояхерів" ви там у редакції вообще не читаєте шо пишите?

Q
Q

Евробляхи л@хи.

ЛТ
лукак тони

платить так платить за всьо знаву як то буде почекавууууу ще мало ге ха ха ха

А
Ааа

А где закон для тех которые ездят на них а загнали не на себя

О
Олени

И тут все сельское бычье начало мукать.прпвильно сделали нехрен.сначала ездить научитесь а потом мычите.

М
Міша

Пишіть тут шо хочете...но порядок в Україні має бути. Ні в одній країні світу такого немає шо машини на іноземній реєстрації їздять вулицями

ДД
До дурня Василя

Може тому, що машину ти купуеш за валюту, а зарплату отримуеш в гривнях?

С
СМС

Радуйтеся тварини , які пишуть про людей які придбали євро машини в свій час , які хотіли кращого , життя то таке, бумеранг ніхто не відміняв!!! І так штрафів небуде , повірте!!!

Г
Голесо

Вася...ти молот...первий раз от тебе шось толковоє читаю,розжував грамотно)))"неужели лед,тронулся?!"))Маладес))

Г
Голесо

Діду діду...любивбись ліпше бабу...у кутинь)Кіть для тебе людина яка купила машину,визиває сміх..а держава вмісто того бо і тобі дала робу з якоі і ти БМВможеш купити,обдерає твого знакомого...прочитай себе і повіш шо ти нормальний дідо?!Ничь ничь...і тебе взують через комуналку,уже доставка і ціна газа разні))Небудешся розуміти де тебе "ростамажують"Ви хочете боти бідними і будете!

В
Василь

Це все одно, якщо я голодую, то аби не вмерти з голоду, не маю право прийняти від сусіда їжу, бо оштрафуютня. Маю право лиш чорну ікру купувати.

В
Василь

Чому нам добре, коли другому погано? Чим менше машин буде - тим менше бензину будуть продавати. Чем менше продадуть - тим менше грошей на дороги буде. В кожному літрі, десь 10гр закладено на дороги. Но питання не в тому. Чому розтаможку рахують у валюті, а зарплату у гривнях? Звідки беруться такі суми при наших зарплатах?

Є
Євробляха

хай заберають машини, я готовий віддати своє авто лиш би не накладали ніяких штрафів!

1
134

Люди небудути платити люди будуть палити на місті машина того нестоїть

Д
Дідо

Помню як один мій знайомий бігав та хвалився шо « купивім си БМВ за 5 тис $у Чехії та смівуся...а ви лохи розмамажуйте машини свої. А тепер не має 3 тис на розтаможку та будуть сміятися з нього таможенники з ментами як сперуть го після 1 січня

К
кор

андрій ти пишеш правильно багато останній час евробударів появилося. саме та ніша євробляхарів витворяє просто капець!!!!!! більш менш пристойні машини на єврономерах нормально ведуть себе на дорозі адже людина купила за 5 7 тис евро машину тому не готова її залишати на дорозі всетаки не малі гроші

Ю
Юрко

Ті шо лишилися машини нерозтаможені то авадь неможе хазяїна найти оби зняти з учота. Авадь на фірму-лівака заганялися. Авадь документів немає. Ко хотів розтаможити та за рік найшов гроші Неє смисла знову робити отсрочку

Л
Лоці

Шановні...в коментарях і не тільки..Не хочу вдаватися до образ і тп, так як тут прийнято, але...поведінка водія на дорозі залежить НЕ ВІД ЦІНИ ЙОГО АВТО, а від водія і знання ним пдд. Чому закрпатськое... цього не розуміє і намагається одне одного принизити. В нас немає свого автопрому-змиріться з цим. Далі вибір між російським мусором на колесах чи бу машинах з Європи. 21 століття надворі? Чому для вас авто є предметом розкоші-це совкова логіка, може ми вище цього?

П
Пітьо

Май більше ревуть бики варишські які приганяли людям сі корчі чисткі, польські і литовські. Бо їх тєма умерла. А робити мразі не хочуть і неваловшні Вспоминають ті часи як у тиждень приганяли людям по 3-4 будари та гребли бабло

А
Андрей

Проблема в том, что некоторые приобретают за бугром авто по цене металлолома, отжигают на дорогах подвергая опасности , а иногда калеча людей и при аварии просто бросают груду железа и иди их ищи

Е
Ембер

Питання до козла 16:44 - ти придурку хоч пувісти шо цурбак то golf4 з 1999 року, а жигуль без ременів яких на наших дорогах мілійони з 1980 років та то нові машини? Можеш ся нок нараз іти устрілити

1
11111

За рахунок податків кожна цивілізована держава живе і Європа в тому числі! А євро бляхарі хотіли безкоштовно мати все...такого не буває, канєшно там ВР козли рідкісні, але все ж таки...розтаможте свої будари, або катайтеся на автобусі! Я купив собі нову машину і заплатив за неї 80 000 податку і 16 000 тис. в пенсійний...якщо так дивитися, треба і мені іти під ВР та плакатися ош які всі там паскуди)) І кожний місяць 19.5 % зтягують із зарплати, но нич, живемо якось. Вам би лише всьо і безплатно треба, жаль но така нація у нас....

В
Василь

Скільки треба працювати аби зібрати на нову машину ? Чого маємо платити комусь зо то шо купилисьмо щось за свої гроші з яких сплатити вже всі податки ?

М
Мершак

Се файні новості! Дітваки понабирали хліви із Польші за 1000€ та ходять убивають люди на дорогах

Ж
Жебрак

Кіть чоловік не найшов 2-3 тис $ на розтаможку та най ходить пішки

К
Казьол

Шо не єврономера то цурак убитий. В них рік ніхто гроші не вкладає бо чекають запрета. Не маєш гроши на розтаможку -возися на автобусі

К
коста

твари мрази сколько можно заставлять народ ездить на убитых ланосах богданах и прочего говна а наполнить бюджет конфискациями майна набоек штуфричей пердошенков и остальной гнили

В
Вася

Ура є справедливість, чому одні мають гроші на дорогі машини і на розтаможку а одні ні і то хочуть качати своі права я кажу шо досить відтягувати потрібно штрафувати

Б
Богдан

Залишетеся без корит,але зате ви зекоманда!

К
Кто-то

Мало штрафа, нужно еще машину конфисковывать.

Читайте також