Під колесами поїзда Рахів-Київ загинула людина

15
8

Трагедія трапилася вчора вночі 21 грудня близько 23.00 в селі Пониковиця, що на Львівщині.

В поліції Львівської області розповідають, що машиніст пасажирського потяга "Рахів-Київ" не помітивши людину на колії скоїв наїзд чоловіка.

На жаль чоловік від отриманих травм, помер на місці події. Поліцейські встановлюють особу загиблого.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатаціі? залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу Украі?ни.

Якщо слідство встановить, що в смерті чоловіка винуватий машиніст, то йому загрожує покарання до 10 років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

К
КазноМашиніст

Пожизненно дати Машиністу!!! А Казнокраду «Депутату» Нову Посаду!!!!

S
Sklif

Страна дураков и идиотских законов. Вор залезит в хату, выпьет отравленное бухло к примеру, отравится, а хозяин виноват будет. Так же и с машинистом. Машинисту нужно было принять экстренное торможение, чтобы люди попадали в вагонах с верхних полок из-за идиота на рельсах. А сейчас будут проверять скоростимерную ленту и вся проблема в том что там нет попытки торможения.

Р
Рем

Краiна даунiв

K
kkkkk

skazochni dolboyoby

1
123

Інтернет пише, що тормозний шлях у поїзда 800 м. Якби машиніст помітив людину за 200 м, він мав її об'їхати???

S
stafan

Ще що. нова "перлина" українського законодавства ? Нехай законотворець спробує зупинити поїзд на відрізку 50 метрів ( вночі навряд чи далі машиністу видно). Неможливо ! І це вина машиніста, що хтось знаходився не колії ?

А
Аноним

Як можна писати, що машиніст винуватий! Якщо людина на колії, не має бути взагалі. І залізниця це зона підвищеної небезпеки, про це говорять на кожному вокзалі. І якби він це знав, то не попав би під потяг. А вини локомотивної бригади, немає і не може, бути.

Б
Брігада

Тепер машиніста посадять на 10 років, а бос мукачівького наркокартеля Пашкуляк буде собі і дальше їздити на Кубикови

Читайте також