Під Києвом затримали "футбольну команду" з Нігерії, яка їхала на матч в Закарпаття (ФОТО)

5
4

Як розповідає Державна прикордонна служба, учора в аеропорту «Бориспіль» прикордонникам довелось затримати «футбольну команду».

Під час перевірки документів виявилось, що рейсом «Стамбул-Київ», прибула спортивна команда із Нігерії у складі 12 осіб. Громадяни повідомили, що прилетіли в Україну на матч, який відбудеться у Закарпатській області.

Однак у прикордонників виникла підозра щодо наданої пасажирами інформації. Як показала подальша перевірка -  недарма.  Цю «команду» ніхто на території України не чекав та будь-яких змагань на день прибуття групи не планувалось проводити. Крім того виявилось, що чоловіки не мали відповідного фінансового забезпечення для перебування в Україні.  Про дійсні наміри щодо слідування у західний регіон  «команда» пояснити не змогла.

Усім «футболістам» прикордонники відмовили в пропуску через державний кордон, порушників буде повернуто зворотнім рейсом.

Коментарі

Д
Дежі

Йсі "фотбалішти" бізовно из команди "ІГІЛ"

В
ва

так Блюк ж входить в раду федераціі футбола.то він напевно організовував матч

L
LSD

Так це не може бути... В Закарпатті влада тісно співпрацює з МВС та іншими органами: -контрабанду зупинено; - рубки лісу зупинені винуватці покарані; - всіх винуватців літніх подій в Мукачевому, які вкотре прославили на весь світ просте місто впіймали і покарали; можно продовжувато довго довго. Дааа бандити вже з часів Ющенка в тюрмах, цікаво хто ж все це чинить на Закарпатті? а Гена? БРЕХАЧ ти старик!

У
Ужгородець

Блюк з москальом косить під футболістів, який цинізм, вже прямо обласна влада з бандитами намагається переправляти нелегалів.

Читайте також