Під Мукачевом – чергова смертельна ДТП: полісмен на Skoda збив пішохода (ФОТО, ВІДЕО, Доповнено)

10
18

Як інформують очевидці, та підтвердили нашій редакції в патрульній поліції, аварія сталася близько 19:45 на в'їзді у село Ракошино з боку Мукачева.

Водій Skoda A5, рухаючись з боку Ужгорода, збив насмерть пішохода. Особу потерпілого наразі встановлюють.

За попередньою інформацією, за кермом Skoda був діючий працівник органів внутрішніх справ.

Як згодом заявили у прес-службі закарпатської поліції, дійсно за кермом Skoda був працівник поліції, як показало свідчення - він був тверезим. Наразі призначено службове розслідування за цим фактом. Подію попередньо кваліфікували за ч. 2 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху, що стало причиною смерті пішохода.

Також у поліції заявили, що саме водій Skoda, працівник поліції, і звернувся до них із заявою про ДТП та викликав медиків на місце аварії.


Нагадаємо, днями на околицях Мукачева сталася ще одна смертельна ДТП: пішохода збили, коли той переходив трасу Київ - Чоп у невстановленому місці.

Коментарі

Я
Я

Є стаття порушення правил дорожнього руху що привлекло за собою смертельний випадок. Чому нема порушення правил пішоходів у темну пору доби на автомагістралі що привлекло до смерті неуважного пішохода. А? Чого?

ДВ
до всих

момент!а ко сьому винуватий?власть и закони...та же сама полиция винувата....тилько их сф насрало,та най роз"янюють и контролюють,як таки бабки беруть...

Р
Робот

їхавім у прошлу п*ятницю у берегово , докі доїхавім та спотівім повностю , дороги не видно , розмітка лем по середині і то сумнівної якості , освітлення відсутнє , особливо воно потрібне на перехрестях на всякі села по типу дерцена , люди ходять никого не видко , всьо остальноє написав Мукачівець , Слава Україні

Г
Гість

Якщо водій тверезий був, то він не винуватий. Така у нас традиція, якщо чиновник щось накоїть то він не винен, бо був тверезий, а коли простий громадянин, то списують на нього все.

Ц
ЦІМБОР

Є и в сьому правда , што йсе уд бідности ... Но тай " традиція" ся пстала ходити межи селами . Но а наліпкьі свето отражаючі дуже мало ко носить .

КЙ
кочало йовжі йовжійович

гуд типирь иду у ночи по трасі тай перед зїздом на драчино стоит каміон на аварійках а перед ним 20 метру лежит тіло. другий динь читау 50 річний мешканиць чинадьойова загинув під колесами фури. чоловічку, штось робив у 9годин ночи у студини ай падав дощ на пути межи селами? думау глядав біду и собі и другим. а камійонщик ся не вуплатит. бо будуть го доїти и рідні и ментох

КЙ
кочало йовжі йовжійович

уповім вам сяк. май булш вожуся по близьких європах. туйка и не задумовувуся ош кось плентаться по путьови. у жилетках не ходять бо просто ниє чиляди на дорозі. хиба из вашарошнаминя на барабаш олені та треба гадковати. усьо уд бідности тай уд тупости. у європі ниє межи селами біціклісту ай пішаку котрі йдут на роботу авать по гостях кой прімкне пулку. зато у нас кой прийду уночи як паде дощ та уд ужгорода до сваляво очи ми на путь упадууть обих дайку маргу не помісив

МД
Мукачівець до CITIZEN

Respect! Маєш рацію! З колхозним ксеноном, який сліпить, теж варто жорстоко боротися! І щоб чинуші гроші від штрафів не "дерибанили", а будували дороги і т.д... Країну, в якій хочеться жити, працювати та відочивати. P.S.: теж виражаю співчуття родині загиблого, хай спочиває з миром! І хай його смерть не буде даремною - може люди трохи замисляться про безпеку свою та навколишніх, і зрозуміють, що жилетка за 50 гривень - це дуже дешево, щоб арятувати своє життя і здоров"я!

C
citizen

По-перше, співчуття рідним і близьким потерпілого, хай спочиває с миром. По-друге, згодний з "до21", цімбором та мукачівцем. Від себе додам, що зустрічні авто часто засліплюють з-за того, що понатикають собі ксенонів без лінз і відповідних тех. умов. З цим теж потрібно навести лад поліціЇ. А в ідеалі, з зібраних коштів розбудовувати дорожню інфраструктуру (надземні переходи, освітлення, тощо).

У
Ультрас

Аварія сталася між Іванівцями та Клячановом

Б
Бачі

Шкода шовфера.Я нись сам мало пяноє гіно не збив,котроє везлося на біцігли вілявучи

В
Водій

Освітлення немає, відбивачів немає... нічого вночі взагалі не видно... Хто вночі по трасі їздить/ходить??? а ще й буває п"яні ходять(( і їздять тоже там доріжка є....

М
Мукачівець

Тут ситуація захоплення, думаю, ні в кого не викликає... Але все ж таки потрібно визнати, що пішоходи наші - бидло рідкісне... І чомусь водії мають дотримуватися ПДД, а пішоході і до гадки собі таке не беруть... Покажіть за останні 10 років хоч один протокол, складений на пішоходів чи велосипедистів за порушення ПДД!!!!!! А на водіїв за цей самий час - деятки тисяч складено! То виходить, що пішоходи в нас святі як Петро... А дорога нажаль доказує щодня, що водій якщо не правий - то в тюрмі, а правий - то башляє... А пішоход або невинуватий, або в гробу... Я думаю, поліція мала би прийняти якісь міри, і карати пішоходів і велосипедистів штрафами і попердженнями так само як і водіїв. Не для того, щоб гроші в бюджет, а для того, щоб якась свідомість і хоч мінімальна відповідальність у голові зародилася....

Ц
ЦІМБОР

Исі нові фарьі ( стрічньіх авто ) реально можуть зайців у очи наметати . Но и наші люди ,вшиткоє на собі шаття мавуть чорноє . И є в сьому правда ош чулувік у чорному , из ниудкі появляться перед тобов .

Д2
до 21

Ви коли-небудь їхали в нічний час по трасі?? То хіба можна помітити привид, котрий виринає із темряви прямо перед капотом?? НЕ-МОЖ-ЛИ-ВО!!!!! А особливо в межах траси між заправкою та Ракошином. Просто жах!!! Хоча велосипедна доріжка поруч, та так собі чимчикують пішоходи по дорозі, аж шуба завертається. А якщо ще зо 300 грамів в голові гуляє, то взагалі - море по коліно! Як колись казала моя бабуся - носять фінджю води із хижі до хижі. Шкода, що таки людина загинула!!!, Але перед тим. як виходити пішки на нічну трасу, треба добре подумати головою і прийняти міри для того, щоб тебе було видно водіям! А тепер що? І собі віку вкоротив, і водієві на все життя стрес та ноша важка-бо людину вбив... Береженого і Бог береже! Тому і треба себе берегти і не шукати біди ні собі ні іншим!

2
21

Пофиг, что человека насмерть сбили. Кто же вас воспитал таких совестливых? Еще наверное постоянно в церковь ходите.

Г
Голесо

Повностю согласен з Анею...!!!У дощ,у ночи коли слиплять встречнi машини,уйде соби такоє теля,гуляти на трасу,хозяiн дороги...бо йому треба...i фiтькати...ош там фури многотонажнi, якiв стати не просто...!лем недай Боженько никому такоэ...бо пак бiда iзза марги...!

H
Hanna

Давити їх мудаків, поки жилеткі мвітлоповертаючі не почнуть носити. Задовбали по трасі по темноті в чорному лазити!!!

Читайте також