Під Мукачевом місцевий житель побив сусідку та її дочку за 40 см землі

8
10

Старшій жінці чоловік зламав руку, а ії дочці спричинив легкі тілесні ушкодження.

40 см. земельної ділянки стали причиною сусідського конфлікту у с.Іванівці Мукачівського району. 48-річний сусід під час сварки за межу ударив палицею свою 58-річну сусідку, зламавши їй руку. Дісталось і 30-річній  дочці, яка вступилася за матір. Побитих жінок доставили до лікарні, а чоловіка - до міліції.

До працівників міліції Мукачева надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернулися дві жінки віком 58 та 30 років, мати й донька. Обидві мешкають у селі Іванівці.

Жінки розповіли, що тілесні ушкодження їм спричинив сусід.

Уже на місці події правоохоронці з”ясували, що все трапилось через давні неприязні стосунки. Сусіди вже не перший рік не можуть поділити межу земельної ділянки. На думку чоловіка, сусідка на 40 см. вийшла за межі своєї земельної ділянки. Жінка ж  доказує протилежне, що це її земля...

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт скеровано до суду.  Мукачівцю доведеться відповідати за скоєне правопорушення, передбачене ст.122 та ст.125 (умисне спричинення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Інформація Мукачівського МВ УМВС

Коментарі

О
Олена

Нормально.Треба усю дурну худобу бити.Раз лiзе на чужу приватну власнiсть.Баба хотiла 40см отжати,вот i заслужила.Дiло не 40см,а впринцiпiлностi.Каждий Еден скот жидовский думать лем бо шо спи...ти.

ДГ
до гнома

треба мужику за 40см яйця одорвати

ШД
Шизі долбанутів

Ти там деся находиш там і проповідуй дале,а херню не пиши,ти даже на вопрос не годин отвітити чорнокнижник

ДІ
до іван

ТА ПАК думай типирьки.

Т
толя

Україна буде у ЄВРОПІ . Типирішнім МОСКАЛЯМ ніколи скакати . Скачуть они тепер по колбасі , по сирови, і другим делікатесам . Було би дуже добре якби начали скакати по компюторах , утказалися уд інтернету . Як кажуть АПЕТІТ ПРИХОДИТЬ ПІД ЧАС ЇДИ .

ДІ
До Іван

Не догадавимся межи твойими рядками про росіян якихись учути. Пак ти ся до кого односиш? До тих,що з великої букви пишеш, чи до тих, що догадуватися треба?

П
Послідньому

Ти тоже сь далеко не утік кіть іщи не знаеш шо емацкалі і е росіяне.

ДІ
до Іван

Дурний ти, Іване. Пак ти майже троль мацкальський, уціпивисся у два слова, та всягде їх пхаєш

Г
Гном

Не надо на чужие земли свои руки распространять, и не будет никаких проблем, а то нынешние люди вообще из берегов вышли, и совесть потеряли.

І
Іван

Україна се Європа! Хто не скаче - той Москаль)

Читайте також