Під Мукачевом на трасі Київ-Чоп кілометрові затори (ФОТО)

9
10

Причина - жахливі погодні умови та ожеледь.

Автомобілі не можуть здолати найменші підйоми через неймовірну слизькість.

Власкор Мукачево.net побував на місці подій.

Коментарі

Q
Qq

Свобода!З вашими прапорами перекриваючи карпатські дороги,ви зробите більше пользи.

Ю
юра

Челяднику було повідомлення на Тиса-1 і інформація проштормове повідомлення на сайті облгідрометеоцентру Міністерство надзвичайних ситуацій України Закарпатський обласний центр з гідрометеорології ГІДРОМЕТЕОРОЛОГІЧНЕ ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ Шторм СГЯ: Дата і час випуску: 13.03.2013 10:33 У зв'язку з проходженням потужного циклону протягом 15-16-го березня по Закарпатській області очікується погіршення погодних умов. 15-го у горах дуже сильний сніг, хуртовини, снігові замети, місцями налипанні мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Посилення північного вітру до 15-20, місцями 25-30 м/с. Зниження температури у горах до 7-12° морозу. 16-го зниження температури вночі до 3-8°, у горах 10-15° морозу. Ожеледиця. 15-16 березня в гірських районах Закарпатської області збережеться та підвищиться лавинна небезпека.

В
Верховинець

Для ЮРИ ; кажеш ож Щербей не пє тепер і на гостині твій цимбора відів шо ун не пє???? Перестав пити і почав нюхати ліпше би пив бо уже всіх затрахав ідіот під кайфом у нас в МЧСОВИ

Ч
Челядник

Вчора показали по ТВ ТИса репортаж де Главний Он Закарпаття Ледида і Главний Рято ВАльщик Закарпаття Алкоголік Щербей в камінному залі ОДА урочисто в машликах думали над картою Закарпаття і советовалися шо наводненія в сьому році не буде бізонь!! Але ці обнаглівші від влади два " Хряки " не подумали навіть попередити Закарпатців про те що Снігу навалить по самі вуха добре шо попіарилися кляті Ригги перед камерами!! ЖЕСТЬ !!

?
?

А що робить служба автомобільних доріг і облавтодор запитайте їх

КБ
Корона-смак бажання

Адмін,це серйозна новина.Або не підходить під "стандарт" сайту? http://www.zak.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=117534

Ю
юра

Верховинцю-капітан Щербей не вживає спиртне.Були мої цімбори з ним на гостні і можуть сесе підтвердити.

В
Ветер

Верховинцю. Они эти конюхи и щербеи будут вечно.Потому что мы народ такой быдловатый.И голосуем за них.За сладкие обещания.А они потом срали на нас с высоты.И клали они на людей как хотели.

В
Верховинець

Вчора алкоголік і наркоман Ригго Аннальний депотат Щербей котрий очолює МЧС попіарився з Конюхом у каміному залі ОДА пофотькалися і думали шо все уще Пакращення настало!! главний МЧСНИК Щербей після того цілу сутку провів в готелі Ужгород де бухав і махав машликом новим і шо дальше???????? Коди Конюхів щербейів тай таких як воги проходимців проженуть уже в шию??

О
Очевидець

Д1йсно правда, про1хати вже неможливо. Але як ся влада учора хвалила 1 як1сь пункти облаштовуютть 1 когось обогр1вати збираються 1 сотн1 тисяч машин-тягач1в чергують 1 мамину маму,- а про1хати зранку вже важко. А що буде вечером.

Читайте також